Nasledili lepotu od majke: Ovako izgledaju sinovi Nataše Ninković koji danas slave rođendan

S obzirom na to da lepa glumica svoju porodicu ne eksponira u javnosti, o njenim sinovima se malo zna

  • 8
Natasa Ninkovic Nataša Ninković, Foto: ATA Images

Glumica Nataša Ninković (47) na današni dan, pre tačno 19 godina, ostvarila se u ulozi majke i na svet donela dvojicu dečaka, koji su izrasli u prave lepotane.

Nataša je svojim blizancima, Luki i Mateji, čestitala rođendan putem društvene mreže Instagram: "Danas nam je divan dan, mojim sinovima rođendan". Na fotografijama se jasno vidi da su njeni naslednici izrasli u ozbiljne momke i da već lome mnoga srca.

S obzirom na to da lepa glumica svoju porodicu ne eksponira u javnosti, o njenim sinovima se malo zna. Jedan od blizanaca, tačnije Mateja, ozbiljno se posvetio sportu. Član je "Veslačkog saveza Srbije", a iako je mlad, može se pohvaliti brojnim medaljama i nagradama.

Luka i Mateja nasledili su lepotu od majke, koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica, te nije ni čudno što njeni naslednici privlače veliku pažnju javnosti.

Nataša je više od dve decenije u srećnom braku, sa 10 godina starijim biznismenom Nenadom Šarenacem. Za njega se udala kada je imala 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije smetala. 

Nataša je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela holivudske trenutke. Ranije je izjavila kako joj je brak pomogao da sazri, ali nikada nije želela da ga izlaže javnosti.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - ispričala je Nataša  jednom prilikom o braku sa Nenadom.

Natašin suprug je vrlo uspešan biznismen, a iako se njih dvoje u javnosti retko pojavljuju zajedno, kad god to učine odišu skladnošću i uzajamnim poštovanjem.

Video: Mnogobrojni poznati došli da podrže Vesnu Trivalić i njen povratak na scenu

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA