≫ 

Veljko Ražnatović posle tuče sa lokalnim momcima u Titelu završio u policiji

Tuči je prethodila rasprava između grupe mladića i Ražnatovića

  • 9
Veljko Ražnatović Titel kuca Rodić Bojane Bogdane Foto: Telegraf, ATA Images

Danas, u nedelju, 7. juna, Veljko Ražnatović navodno je posle kraće rasprave i svađe napadnut je od strane nepoznatih mušakaraca u Titetlu, nakon čega je završio u policiji, gde je dao izjavu u svojstvu građanina.

Četvorica mladića, kako tvrdi Ražnatovićev advokat, u alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu, a u dvorištu bio je Ražnatović. Mladići su navodno počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih mu se unosio u lice.

Veljko je prema navodima advokata pokušao da spreči incident, te je zamolio ljude da ne prve problem, jer je u porodičnoj kući Rodića u Titelu tada spavao mali Željko.

Ražnatovićev advokat tvrdi da je Veljko pokušao da zaštiti svoju porodicu, te da je zbog toga napadnut ispred svoje kuće.

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gde stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame, jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju - izjavio je advokat Veljka Ražnatovića.

- "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni, već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice - izjavio je ovim povodom Veljkov advokat Radomir Munižaba.

Podsetimo, Ražnatović i Bogdana, 3. juna dobili su sina Željka, a tročlana porodica trenutno boravi kod Bogdanine porodice u Titelu, gde se incident i dogodio.

Video: Veljko pucao iz pištolja zbog rođenja deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. jun 2020 | 22:25

    Najbolje je da svako zivi svoj zivot i da ostavi drugog da zivi,tu je mozda malo proradila sujeta lokal mangupa

  • Mara

    7. jun 2020 | 22:44

    Pa nisam znala da oni sad tamo zive.

  • Dr

    8. jun 2020 | 07:27

    U mom slucaju kad me napali ja sam dobio isto krivicnu prijjavu za remecenje javnog reda..... Mozda to ne vazi za svakoga u nasoj lepoj Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA