≫ 

Džakovi za udaranje i boksevi sa psima: Ovde se dogodila tuča zbog koje je Veljko završio u policiji

Ražnatovićev advokat tvrdi da je Veljko pokušao da zaštiti svoju porodicu, te da je zbog toga napadnut ispred svoje kuće

  • 18
Veljko Bogdana Ražnatović Titel Foto: Telegraf

Ipred porodičnog doma Rodića u Titelu, danas, 7. juna, došlo je do tuče između Veljka Ražnatovića i četvorice lokalnih momaka, nakon čega je Ražnatović završio u policiji.

U toj kući, pre dva dana bilo je slavlje porodice Rodić povodom rođenja njihovog unuka Željka Ražnatovića, gde je bila i Veljkova majka, pevačica Ceca Ražnatović, kao i veliki broj najbližih, kao i prijatelja obe porodice.

Bračni par i njihov sin Željko, koji se rodio pre smao nekoliko dana, 3. juna, trenutno borave u Titelu, a tokom epidemije korona virusa i vanrednog stanja Veljko i Bogdana su takođe bili u ovoj kući, u rodnom mestu Veljkove supruge.

Ražnatović je na terasu stvavio džakove, kako bi vežbao i ostao u formi, a u dvorištu nalaže boksevi sa Veljkovim psima, kojih ima više od 15. Ogromna ograda je oko imanja, te je sa ulice nemoguće videti šta se dešava u dvorištu ispred kojeg se dogodio incident.

Podsetimo, Ražnatovićev advokat tvrdi da je Veljko pokušao da zaštiti svoju porodicu, te da je zbog toga napadnut ispred svoje kuće.

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gde stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame, jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju - izjavio je advokat Veljka Ražnatovića.

- "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni, već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice - izjavio je ovim povodom Veljkov advokat Radomir Munižaba.

Video: Veljko pred proslavu u Titelu odradio trening

Video: Ražnatović vredan pred slavlje: Presvukao se, te dočekao prve goste

Video: Počelo veselje: Veljka cepaju i u Titelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. jun 2020 | 00:19

    Tipicno Srpska posla,ljudi te najvise nevole kad si uspesan u nekom svom poslu i kad imas lepu zenu,tada zavlada zavidnost i sujeta

  • Trasa

    8. jun 2020 | 09:08

    Sigurno su mu rekli " sta ces ti nama da kazes sta ce da radimo ispred TVOG dvorista " :))) smesnoo

  • Gasa

    8. jun 2020 | 09:54

    Nema detalja kako su se tukli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA