≫ 

Dara: Bilo bi me sramota da se žalim da nemam para! Goca: Broj svoje milione, a nas ostavi na miru!

- Ne pada mi na pamet da se žalim. Bilo bi me sramota! - izričita je Dara

  • 14
Dragana Mirković i Dara Bubamara Dara Bubamara, Foto: Nikola Tomić

Dara Bubamara (44) kaže da je sramota da se njene kolege sa estrade žale da nemaju para, a "puni su kao brod".

- Ne mogu da verujem da moje kolege kukaju, a proteklih decenija su zaradile mnogo para! To mi je strašno! Pojedinci iza sebe imaju 30, 50 godina karijere, pravi su tajkuni i još se žale?! Fuj! Običan narod je zbog pandemije ostao bez posla, a pevači se hvale kućama, vilama, pa onda još traže pomoć države - počela je Dara.

- Naravno da se nisam prijavila za pomoć od 100 evra jer verujem da ima ljudi kojima je taj novac potrebniji. Država ne treba da uplaćuje minimalac pevačima jer su moje kolege do sada imale sasvim dovoljno vremena da naprave "debele štekove" - objasnila je Bubamara za Informer.

Ona je, navodno, za 4 meseca koliko nije pevala ostala bez 256.000 evra, s obzirom na to da mesečno ima mahom 8 nastupa,.

- Ne pada mi na pamet da se žalim. Bilo bi me sramota! - izričita je Dara.

Goca Božinovska (55) žestoko je prokomentarisala ove reči.

Goca Božinovska Goca Božinovska, Foto: Marko Jovanović

- Ma šta ima Dara da gleda u tuđe novčanike? Neka ona broji svoje milione, a nas ostale neka ostavi na miru. Samo da pazi da ne huli na Boga, pa onda možda i ona ostane bez dinara. Savetujem joj da okupi te svoje lovatore i pomogne onima koji nemaju hleba da jedu. Znate koliko ima muzičara koji ne rade, a izdržavaju po četvoro dece? Na estradi ima deset pevača koji vrhunski zarađuju, a svi ostali smo u nezavidnom položaju - rekla je Božinovska.

VIDEO: Bahato i bezobrazno: Dara se nepropisno parkirala i zagradila automobile na parkingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rođak sa sela

    9. jun 2020 | 09:59

    Da se čovek rasplače nad sudbinom Goce Božinovske. Sin se bahati po prestonici a ona nema od čega da živi ako joj država ne da 100€. Šta ako nema posla na estradi? Malo li je dece sa fakultetom koji rade neke poslove za koje je dovoljna i osnovna škola? Nije bez veze izreka:- "Pitaće te starost gde ti je prošla mladost".

  • Lupas

    9. jun 2020 | 10:00

    Ma jel Goco?Od cega zivite?Cime se to Mirko bavi?Ajde molim te.Nemoj sutra da osvane naslov kao za Nedu, masina 50k evra.

  • DDD

    9. jun 2020 | 10:22

    Zapelo jos za 100€ pa da kupi Dior torbicu od 2200€ Muka mi od ovakvih lesinara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA