≫ 

"Ako želiš da se sviđaš svom mužu..." Veljko izneo jasan stav o tome kako žena treba da se ponaša

- Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga - piše u njegovoj objavi

  • 4
Veljko Ražnatović, Titel, priprema za slavlje, rođenje sina Željka Ražnatovića

Veljko Ražnatović, Foto: ATA images

Nakon što je pre tačno nedelju dana postao otac malenog Željka, Veljko Ražnatović je na društvenoj mreži svojom objavom o braku i porodici raznežio sve.

Ražnatović je svojom objavom u vrlo kratkim crtama objasnio svojim pratiocima, odnosno ženama koje žele da se svide svojim muževima, kako da to i urade.

"Zato ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine", podelio je Veljko na storiju reči Svetog Jovana Zlatoustog.

Podsetimo, Veljko je od, 24. novembra, prošle godine u braku sa Bogdanom Rodić, a pre samo sedam dana njih dvoje postali su roditelji malenog dečaka koji je ime dobio po pokojnom dede, Željku Ražnatoviću Arkanu.

Slavlje povodom rođenja malog Ražnatovića bilo je organizovano čak dva dana, prvog u Cecinom domu na Dedinju, a drugog u domu Rodića u Titelu.

Objava Veljka Ražnatovića

Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

Video: Ode kući Željko Ražnatović u nosiljci sa Arkanovim znakom

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA