≫ 

Ceca se snimkom oglasila iz izolacije: Ne bi bilo 25.000 ljudi na JNA, da nas stvarno vreba opasnost

- Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala - poručuje Ceca

  • 10

Ceca Ražnatović oglasila se danas, 12. juna, snimkom iz svog doma, u kojem je izolovana nakon što joj je potvrđen korona virus.

Folk zvezda se sa osmehom i bez šminke obratila fanovima, rekavši da nema apsolutno nikakve simptome i da nema potrebe da se širi panika.

- Pozdrav svima. Imam potrebu da se obratim javnosti i da kažem da se sjajno osećam, da se ne osećam bolesno, potpuno se osećam zdravo, nemam nikakvih simptoma, iako sam pozitivna na koronu. Pa, Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala. Eto, u takvom sam stanju - počela je Ceca.

- I dalje se tako osećam. Zamolila bih medije da prestanu da šire paniku, da plaše ovaj prestrašeni narod, ne mogu da živim od telefona i od poziva. Nemojte širiti paniku, nemojte plašiti ljude. Kažem vam, smatram da je sada virus mnogo oslabljen i da nema mesta tolikoj panici - nastavila je folk zvezda.

Uostalom, da je suprotno država ne bi dozvolila okupljanja i ne bismo gledali kup utakmicu na JNA, da se okupi 25.000 ljudi, da nas vreba ogromna opasnost. Tako da, ljubi vas i voli vaša Ceca. Ćao! - poručila je pevačica.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, kako smo ekskluzivno objavili, folk zvezdi Ceci prvo je rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna.

Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa.

Rezultat je pokazao da je pozitivna, kao i njen sin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srx-a

    12. jun 2020 | 21:48

    Hajde da se setimo kako je krenula pandemija u Evropi... Bese neka utakmica, Italija i Spanija? Pametnome dosta.

  • Breza

    12. jun 2020 | 21:06

    U Brazilu u udarnom dnevniku na TV BAND objavljen snimak utakmice u Beogradu i gluposti sa 25.000 navijaca u vreme virusa....SRAMOTA i GLUPOST....To hos niko u svetu nike uradio....U Srbiji kao da se ide na to da se narod zarazi.....UZAS pa jos i izbori za 8 dana.....SVE VAN PAMETI

  • 123

    12. jun 2020 | 19:57

    Pre bih rekao da je bila greska odrzati derbi sa publikom. Videcemo za 7 dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA