Helena Topalović diplomirala: Ni za ovu priliku nije odustala od provokativnog izdanja

Topalko i njegova naslednica pozirali su zagrljeni ispred fakulteta na kojem je diplomirala Helena

  • 28
Helena Topalović Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

Pevač Milan Topalović Topalko pohvalio se da je za njega i njegovu porodicu važan dan, jer je njegova naslednica Helena Topalović diplomirala.

Milan je na svom Instagaram profilu podelio fotografiju sa Helenom, a njih dvoje pozirali su zagrljeni ispred fakulteta na kojem je diplomirala Topalkova naslednica.

Tata i ćerka bili su elegantni, pevač je na sebi imao belu košulju, crno odelo i kravatu, dok je Helena blistala u uskom, belom odelu, sa crnim detaljem, koji je istakao njene obline.

Diplomirao i moj sin... Ljubi ga majka - napisao je Topalko i dodao nekoliko emotikona srca.

Ispod objave, Topalkovi pratioci uputili su čestitke ponosnom ocu, ali i njegovoj naslednici, koja važi za jednu  od ćerki poznatih ličnosti koje su svojim izgledom zaintrigirale sve.

Osim što je uvek tip top sređena, ona seksi fotografijama na Instagaramu često pokazuje čime raspolože. Topalovićeva vodi računa o svom imidžu, a često pozira u provokativnoj pozi i to bez brusa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milan Topalovic (@topalko.top) on

Ona na Istargramu ima  200.000 pratilaca, koje svojim atraktivnim izgledom ne ostavja ravnodušnim. Može se pohvaliti bujnim grudima, koje ističe u uskim odevnim kombinacijama ili bluzama sa dekolteom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    14. jun 2020 | 21:13

    Ja prvi put cujem da ovaj faks postoji

  • op

    14. jun 2020 | 20:16

    Samo ne znam kada je stigla posto samo je po splavovima i putovanjima verovatno, soping samo ne znam kada su joj roditelji postali toliko imucni da imaju toliko novca za sve te torbe putovanje ili je mozda ona zaradila u prodavnici

  • Markoni

    14. jun 2020 | 20:19

    Plastike na njoj koliko hoćeš!!!Bit će prava domaćica!!!Za kuću ubilo se!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA