≫ 

Stanija prodala luksuzni stančić u Novom Sadu! Za 25 kvadrata uzela 55.000 evra

- Ona je iznela samo lične stvari, poput garderobe i nekoliko sitnica. Sve drugo je ostalo tako kako je ona sredila - objašnjava naš sagovornik

  • 19
Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević prodala je devojački stan u Novom Sadu, saznaje Telegraf JETSET.

Model i rijaliti zvezda, nekadašnja pobednica Farme, za garsonjeru od 25 kvadrata uzela je neverovatnih 55.000 evra, a kako priča naš izvor - "namestilo joj se".

- Staniji se posrećilo da naleti na ljude koji imaju novca i kojima nije problem da daju tolike pare. Plan im je da taj stan izdaju, na dan, pa računaju da će im se isplatiti - kaže naš izvor.

Zanimljivo je i da je napravljen dogovor da im Stanija garsonjeru proda sa svim nameštajem i detaljima.

- Ona je iznela samo lične stvari, poput garderobe i nekoliko sitnica. Sve drugo je ostalo tako kako je ona sredila - objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, Stanija je sada u Rumi, u porodičnoj kući, a već je počela da traži veći stan ili kuću koju će pazariti. To će se verovatno dogoditi posle Zadruge 4, koja počinje u spetembru.

Podsetimo, naša ekipa nedavno je slikala Staniju na terasi stana u kojem je živela, dok je bila u karantinu, po povratku iz Amerike. Vrele slike - prizore koje njene komšije više neće imati priliku da vide - pogledajte u galeriji u nastavku.

VIDEO: Prva decenija rijalitija u Srbiji je prošla, ušli smo u drugu: Evo ko su najpopularniji pobednici

(I. C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA