≫ 

Đorđe David o Darku Laziću: Čovek je sa zmajevima, zaboravite na njega, ne postoji!

Roker je Lazića otvoreno isprozivao u emisiji "Zvezde Granda", a mnogi komentarišu da je to bio samo povod da bi se rat nastavio

  • 4
Darko Lazić, Đorđe David Darko Lazić i Đorđe David, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Đorđe David mesecima unazad razmenjuje po koju javnu prozivku sa Darkom Lazićem, a sada je roker ponovo potkačio folkera.

Roker je Laića otvoreno isprozivao u emisiji "Zvezde Granda", a mnogi komentarišu da je to bio samo povod da bi se rat nastavio.

Naime, kako se Darko nije pojavio na jednom od snimanju emisije, u kojoj je imao ulogu gostujućeg člana žirija, a gde je njegova zadatak bio da podrži kandidata koji je u njegovom timu, Popović je pokušao da ga zameni.

- Ja sam došao u termin Darka Lazića, jer sam pretpostavio da se nije javio -  rekao je Saša Popović nakon nastupa takmičarke čiji mentor je trebalo da bude Lazić.

- Zaboravite na njega, dečko se ne javlja, nema ga, ne postoji… -  rekao je Popović, međutim roker nije uspeo da se suzdrži, te je dodao kratku opasku.

- Čovek je sa zmajevima - dobacio je Đorđe aludirajući na to da pevač koristi narkotike.

Podsetimo, Đorđe je pre godinu dana započeo svoj medijski rat sa Lazić, uz direktne optužbe da se pevač drogira, te da je to glavni uzrok nesreće koju je izazvao pre dve godine i koja ga je umalo koštala života.

Video: Darko Lazić: Platio sam kaznu za ceo život jer sam poluinvalid

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    16. jun 2020 | 18:16

    Saglasan sam i sa Davidim i sa Popovićem. Prerano je momak izašao iz opanaka a od škole ima jedno polugodište.

  • miro

    16. jun 2020 | 17:45

    Sad kad neko lose kaze protiv ovakvih kao DarkoLazic dolazi lavina komentara da ga brane a svi zaboravljaju njegovu oholost i sta je napravio.To je Srbija.

  • ...

    16. jun 2020 | 17:04

    Đole, možda jesi u pravu, ali ne možeš protiv zmajeva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA