≫ 

"Sad je dosta!" Teodora prvi put javno otkrila ko je osoba koja je proganja već 3 godine

- To je duševni nemir, koji je nanesen i mojoj porodici i mojim prijateljima. Niko od nas nema slobodu govora, slobodu kretanja... - tvrdi Teodora, iznoseći da to traje od Zadruge 1

  • 21
Teodora Džehverović Teodora Džehverović u emisiji "Amidži šou"/Printskrin: TV Pink

Teodora Džehverović prvi put je progovorila o onome što joj se, kako tvrdi, već duže vreme dešava i što je muči, i to ne samo nju, već i njenu porodicu i prijatelje. 

Mlada pevačica je i ranije pričala o tome da trpi maltretiranje od strane neke osobe još otkako je izašla iz Zadruge 1, a kako je izjavila u emisiji "Amidži šou", to ni danas nije prestalo i, prema njenim navodima, zna o kojoj se osobi radi, te je otkrila i ime i prezime.

- Mnogi mediji znaju da sam rekla da postoji osoba koja me maltretira već tri godine, od kada sam ušla u Zadrugu 1 do dana današnjeg. Njeno ime je K. N. i ono što sam čula jeste da radi u školi - tvrdi Teodora.

- Uopšte mi nije svejedno dok pričam o svemu ovome, zato što sam toliko ćutala, ali sada je stvarno dosta. Toliko uvreda, pretnji, sa različitih profila, ali ja nekako uspem da saznam da je ona... Pitali su se ljudi ko je - izjavila je Teodora i još jednom iznela tvrdnju da se radi o K. N.

- Tvrdim i stojim iza toga da su ti profili lažni. To je duševni nemir, koji je nanesen i mojoj porodici i mojim prijateljima. Niko od nas nema slobodu govora, slobodu kretanja... Zalazi se u svaki delić mog života, mislim da niko nema prava na to. Ja jesam javna ličnost, ali danas smo svi na društvenim mrežama javne ličnosti. Mislim da to nisam zaslužila, pogotovo ne od osobe kojoj ništa loše nisam uradila, koju pritom i ne poznajem...

- Jako je jezivo. Bila je ispred mog stana, slikala moju terasu. Ja sam, naravno, angažovala advokate i policija radi na tom slučaju, ali sam rešila da javno kažem ko je ta osoba, jer smatram da ništa bolje nije ni zaslužila - poručila je Teodora.

Video: Teodora nas je pustila u svoj ormar, a tamo smo našli kofer pun Anđelovih stvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA