≫ 

Napravila pravu žurku uz trubače: Milica kasnila u "Amidži" da bi tačno u ponoć iznenadila Ognjena

Amidžić danas proslavlja 45.rođendan, a Miličin gest ga je ostavio bez teksta pogotovu kada je video i trubače koji su ušli nakon pevačice.

  • 3
Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: ATA Images

Pevačica Milica Pavlović napravila je sinoć pravu pometnju u emisiji Ognjena Amidžića, jer je kasnila na gostovanje kako bi voditelja tačno u ponoć iznenadila rođendanskom tortom. Svoj udeo u iznenađenju imala je i Angelina, koja je pobrinula da stignu trubači.

Naime, kako je Pavlovićeva bila najvaljena kao jedna od gostiju u "Amidži šou", svim je bilo nejasno zašto se ona nije pojavila od samog početka emisije.

Ognjenu je naravno javljeno da će pevačica kasniti, međutim kako je emisija tekla svojim tokom, a Milica se nije pojavljivala voditelju nije bilo sve jedno jer je mislio da se neće ni pojaviti.

Međutim, kako su kazaljke otkucale ponoć, seksi senjorita je u uskoj tigrastoj haljinici i ogromnom rođendanskom tortom u ruci ušetala u studio, pa zapevala rođendansku pesmicu.

Amidžić danas proslavlja 45.rođendan, a Miličin gest ga je ostavio bez teksta pogotovu kada je video i trubače koji su ušli nakon pevačice.

Kada su ostali gosti, Edita, Teodora, Angelina i Gazda Paja čuli zvuk trube, odmah su ustali i zaigrali i dobro se zabavili.

Milica je Amidžića osim torte iznenadila i ogromnim poklonom, crvenim audi automobilom, naravno u pitanju je igračka, koja je oduševila voditelja jer je strastveni kolekcionar takvih stvari.

Kako je Milica iznenadila Amidžića, ali i kako su se gosti provodili uz trubače pogledajte u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA