≫ 

Portali u Hrvatskoj kometarišu nastup poznatog pevača: U Zagrebu se osećam kao domaći

- Najvažnije je da je sve prošlo fantastično, da su svi otišli premoreni, ali od igranja i dobrog provoda - rekao je pevač

  • 3
Amel Ćeman Ćemo, Zagreb, nastup Ćemo na nastupu u Zagrebu/Foto: Promo

Ekipa jedne emisije pratila je pevača Amela Ćemana Ćema na njegovom putu ka Zagrebu, gde je održao nastup pred više od 2.000 ljudi.

Nakon što je reportaža emitovana na nacionalnoj televiziji u Srbiji, hrvatski mediji senzacionalno izveštavaju o Ćeminom nastupu,

ali i o svemu tome što se dešavalo u Zagrebu.

- Ovo je drugi put da nastupam u ovom klubu. Odmah po ukidanju vanrednog stanja sam radio otvaranje kluba i u Zagrebu se zaista osećam kao domaći. Pored mene u pomenutom klubu nastupale su Viki Miljković i Ana Bekuta - rekao je Ćemo, koji se osvrnuo i na reakcije ljudi, a pre svega pisanje hrvatskih medija.

- Kažu da je dobro dok se piše. (smeh) Najvažnije je da je sve prošlo fantastično, da su svi otišli premoreni, ali od igranja i dobrog provoda. Sve dok nešto nije uvredljivo i maliciozno dolazi u obzir, tako da ne bih previše komentarisao kako su hrvatski novinari pisali o mom nastupu.

- Ja ću svakako da ih pozovem da dođu u subotu, jer ponovo nastupam na istom mestu - zaključio je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA