Kaća Grujić pokazala lice u krupnom kadru i to bez trunke šminke

Pevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda

  • 17
Katarina Grujić Katarina Grujić, Foto: ATA images

Popularna pevačica Katarina Grujić važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih dama na našoj javnoj sceni, a sada je bez problema pokazala kako izgled bez trunke šminke na licu.

Kaću ste navikli da viđate doteranu od glave do pete, uvek tip top sređenu i našminkanu za emisije, nastupe... Retko ko je imao priliku da pevačicu vidi u opuštenom izdanju, što je ona sama pokazala javnosti.

Pevačica je na svom instagarm profilu objavila fotografije nastale kod frizera. Dok je Kaću fenirao frizer, ona se fotografisala u ogledalu.

Katarina ima blagi osmeh na licu i smaouvereno pozira, svesna svog izgleda. Njeni pratioci oduševili su se njenim izgledom bez šminke, jer pojedine pevačice bez iste su jedva prepoznatljive.

Grujićeva vredno radi na snimanju spota za novu pemsu "Neću da se muvam", a ranije nam je ispričala da je korona virus promenio njen ljubavni život, te nema sumnje da pevačica uživa u ljubavi i zbog toga sija.

Korona je svašta promenila u mom životu (smeh). Iskreno baš sam se posvetila poslu, meni je dosta nastupa zakazano. Naravno videćemo da li će se korona smiriti ili ponovo buknut što ne bih volela, jer da ispoštujem svoju publiku i održim nastupe koji su mi zakazani - rekla nam je ranije pevačica.

Katarina Grujić Katarina Grujić bez šminke, Printskrin: Instagram/katarinagrujic.doll

Video: Kaća Grujić otkrila šta je korona promenila nešto u njenom ljubavnom životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roar

    18. jun 2020 | 23:51

    "Bez trunke šminke" priznajem jedino kada ne koriste filtere na fotografijama, ovo ostalo se sve svodi pod šminku. Hvala i doviđenja 😁

  • Horor

    18. jun 2020 | 23:54

    Ista Tama Djuric😂😂😂 Moze i ona Dunja Ilic.

  • Darko

    18. jun 2020 | 23:47

    Da se čovek uplaši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA