≫ 

"Kiju ne mrzim, ona je moja prošlost. Luna je zaslužila da se izdigne iz priča o Zadruzi"

- Svako od nas ima grehe koje nosi na plećima i svako od nas će odgovarati pred Bogom za ono što je učinio ili nije učinio - rekao nam je Sloba

  • 71

Pevač Slobodan Radanović dan kasnije, 22. juna, proslavio je 30. rođendan, a mnoge njegove želje ostale su neostvarene. Radanovićeva devojka Jelena Đuričanin redovo odlazi u pevačev rodni Zrenjanin, a on nam je otkrio kako se Jelena slaže sa njegovom majkom Draginjom i sestrom Miljanom.

- Ona se tamo već odomaćila (smeh). Majka i sestra su prezadovoljne Jelenom, super se slažu, mnogo mi je drago zbog toga. Prvenstveno, to je jedna od bitnijih stvari, da neko ko odgovara tebi, da se lepo slaže sa tvojim najbližima - ispričao je pevač i otkrio nam svoje neostvarene želje.

- Kakav bi to bio život da ti se sve želje ostvare. Naravno, postoji mnogo želja. Dao bih sad 10 godina, 10 rođendana da mogu da vratim svog oca nazad, da bude večeras sa nama ovde - rekao nam je Sloba vidno tužan.

Radanović i njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar nisu u kontaktu, a kako je pevačica ranije izjavila da je Sloba "mrzi", pitali smo ga kakva osećanja ima prema Kiji.

- Mržnja u meni kao emocija ne postoji, ne samo za nju, nego za bilo koga drugog, a ponajmanje za nju. Naravno da je ne mrzim. To je sve moja prošlost, jednostavno, prešao sam preko svega toga, moj život je otišao u nekom drugom smeru, ne razmišljam više o tome, niti preterano vodim računa. Želim joj sve najlepše u životu, da se usreći što pre - rekao je pevač.

Sloba je prokomentarisao turbulentan odnos Anabele Atijas i Lune Đogani, i smatra  da je vreme da se Luna nakon treće sezone rijalitija izdigne iz priča koje je povezuju sa Zadrugom 1.

- Ne želim da se uplićem i da se mešam. Voleo bih da se to izgladi, da svi budu, složni, srećni, zadovoljni... Naravno da jeste zaslužila i ona da se izdigne iz cele priče. To je normalna stvar. Najlakše je osuđivati nekoga, svako od nas ima grehe koje nosi na plećima i svako od nas će odgovarati pred Bogom za ono što je učinio ili nije učinio - rekao je Radanović.

Kompletan razgovor sa Slobom, kao i šta je rekao o venčanju sa Jelenom, pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjela

    22. jun 2020 | 21:36

    Koliko je samo sujetan i jadan ovaj Radanovic. Ne propusta priliku da omalovazi Kiju i njenu ulogu u njegovom zivotu.

  • Stevke

    22. jun 2020 | 21:14

    Da ti nije bilo Kristine još bi bio kod Mama Draginje.

  • Za seku

    22. jun 2020 | 21:20

    Tebi su vredni spomena preljubnici.Fuj. Kija carica bila i ostala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA