≫ 

U originalu skinule Kulićke! Urnebesna imitacija Milice Todorović i Slavice Ćukteraš

Milica i Slavica su dobre drugarice i obe se odlično snalaze u imitacijama

  • 6

Popularne pevačice Milica Todorović i Slavica Ćukteraš nasmejale su sve svojim urnebesnim snimkom u kojem su u orginalu "skinule" Mariju i Miljanu Kulić.

Milica i Slavica su dobre drugarice i obe se odlično snalaze u imitacijama, te su ukrstile talenat i nasmejale sve kao majka i ćerka iz najpoznatije rijaliti porodice Kulić.

Tokom svađe u Zadruzi zbog Zole, Marija je rekla Miljani: "Ti si jedno go*no, pokvareno stvorenje do neizmoglosti". Slavica je svoju i Miličinu imitaciju majke i ćerke objavila na Instagramu i izazvala brojne reakcije svojih pratilaca.

"Bravo, devojke, lude ste", "Jao, Milica i jezik...", "Umirem od smeha", "Original ste skinule Mariju i Miljanu", neki su od komentara na snimak.

Podsećamo, Slavica i Milica 2003. godine upoznale su se u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde su obe učestvovale, a pobedila je Milica, koja je tada imala samo 13 godina.

Kako su Milica i Slavica imitirale Mariju i Miljanu Kulić pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Milica Todorović tati crtala obrve, svi redom vrištali od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA