"Prirodno, jako lepa devojka": Čolina ćerka potpuno promenila imidž - više nije plavuša

Una je odlučila da se potpuno transforimiše, te je osim boje promenila i dužinu svoje kose

  • 4
Una Čolić Una Čolić, Foto: Instagram/unacolic

Starija naslednica pevača Zdravka Čolića (68), Una Čolić, koja je nedavno proslavila svoje punoletstvo, potpuno je promenila svoj imidž  i iz tima plavuša prešla na stranu brineta.

Naime, lepa Čolina ćerka je donedavno imala plavu kosu neke srednje dužine, ali je odlučila da napravi potpunu promenu, i kada je reč o boji i kada je reč o dužini.

Una se ofarbala u smeđe sa po kojim svetlijim pramenom, a kako bi joj kosa bila duža, ona ju je nadogradila. Ona je novi imidž predstavila pratiocima na svom Instagram nalogu.

Njen izgled naišao je na pozitivne reakcije mnogih ljudi, te su joj pratioci u komentarima udeljivali "more" komplimenata, što na račun nove frizure, ali i njenog celokupnog izgleda.

"Prirodno jako lepa, a vidim i jako humana devojka", "Mlada devojka koja ima dobar stil", "Kako je lepa", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Inače, Una ima 18 godina, završila je privatnu gimnaziju, od ove godine ide na fakultet. Uvek je važila za omiljenu u društvu i nekoga koga svi vole, a kako izgleda sa novom frizurom pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Nema mu ravnog! Čola održao i poslednji u nizu, 6. koncert u krcatoj Areni

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA