≫ 

Prva objava Romane Panić nakon hapšenja! Objavljena posle ponoći, pa ubrzo nestala sa profila

Romana je u sitne sate, po našem vremenu, ovu objavu podelila na svom Instagram storiju

  • 12
Romana Panić Romana Panić, Foto: Instagram/romana_panic

Romana Panić (45) uhapšena je u Australiji sa verenikom Filipom M. (40) zbog pljačkanja bankomata, zbog čega je osuđena na 12 meseci kazne i trenutno se nalazi u zatvoru u australijskom gradu Brizbejn.

Prvi put nakon skandala koji je šokirao javnost, na Romaninom profilu osvanula je objava koja je ubrzo i nestala.

Naime, ona je šerovala objavu jedne ženske osobe, pretpostavlja se veoma bliske, s obzirom na način na koji je brani.

U toj objavi ta ženska osoba piše "Gledajte svoja posla", tvrdi da novinari pišu gluposti, potom vređa, a onda spominje i "režiranje priče", verovatno u cilju toga da naglasi kako nešto nije istina.

Romana je u sitne sate, po našem vremenu, ovu objavu podelila na svom Instagram storiju, a onda ju je ubrzo i obrisala.

Kako su pljačkali

Romana i Filip uhapšeni su u Australiji zbog sumnje da su tokom marta i aprila zloupotrebljavali bankomate i na taj način pljačkali korisnike.

Naime, prema presudi, Filip je 19. marta u 10.22 časova postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru "Cannon Hill Plaza" u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj, navodi Blic.

Takođe, u Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica, a pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji.

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.

Romanin partner, Filip M. se na sudu branio da ima dvoje dece, međutim to mu nije pomoglo, s obzirom na to da je osuđen na 14 meseci zatvora.

Pevačica je oko godinu i po dana u vezi s italijanskim biznismenom, a na njegov predlog je nedavno spakovala kofere i preselila se u Italiju, kako bi započela zajednički život.

- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri - otkrio je nedavno izvor blizak pevačici za Blic.

- Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - dodao je izvor.

Romana i njen dečko se nisu razdvajali, a kada je on bio na poslovnim sastancima, ona je upoznavala grad u kom su započeli zajednički život. Ono što jeste očigledno jeste da Romana nije želela da otkrije identitet svog dečka, pa za godinu i po dana koliko je u vezi sa njim, objavila je samo jednu zajedničku fotografiju.

Video: Romana Panić: Verujem da ću sresti onog pravog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikodin

    30. jun 2020 | 10:34

    Kad se vrari sa robije može otvorit servis za bankomate

  • Kiks

    30. jun 2020 | 10:00

    Druge da bude sramota a ona pljackala heheh.. Samo tebi draga mogu da gore obrazi

  • Vladan

    30. jun 2020 | 12:25

    Osvedočeni lopov poziva na sram one koji pišu o njenom lopovluku. A nije je bilo sramota da uzme tuđe? Jel možda ona poznavala ljude koje je pokrala? Neko je mukom zaradio novac, čuvao ga ko zna za šta, možda za lečenje, možda za školovanje...Nije je bilo sram i briga, a za sebe traži da je poštede stuba srama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA