• 20

Žena Đorđa Balaševića u 62. godini u kupaćem: Svaka devojka treba da vidi kako Olja izgleda

Olja je pokazala i kako, kao od šale, skače salto unapred

  • 20

Olivera Balašević (61) objavila je na Instagramu niz fotografija u kupaćem kostimu, i za samo sat vremena pokrenula je lavinu komentara. Svakako, pozitivnih, i onih u kojima joj žene čestitaju na lepoti i konstatuju sreću kojom zrači.

Olja je pokazala i kako skače salto unapred, a njene fotografije svaka devojka treba dobro da pogleda.

Naime, žena Đoleta Balaševića je sve samo ne "urađena" gospođa koja svoj izgled duguje estetskim operacijama, pa je njena lepota u sedmoj deceniji baš onakva kakva treba da bude - dostojanstvena i primerena.

"Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to  što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi  ne zaboravljaju se nikad.

Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani,  samo da im ne bi palo na pamet da me  odgovaraju od sledećeg pokušaja.

Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene", citirala je Olja deo svoje knjige "Planeta Dvorište".

- Draga Olivera, vi ste dokaz da je čovek postigao uspeh tek onda kada je odrastajući stigao ponovno izrasti do deteta. Rasplesana, emotivna i radosna devojčica... Mnogi bi vam svakako pozavideli, ali neće, ipak biraju da vas toliko divnu beskrajno vole. Ko bi se uopšte usudio vas ne voleti? Šaljem vam zagrljaje! I uživajte u skokovima, više nema neizbežnih kazni, samo neizbežne sreće - jedan je od predivnih komentara na Oliverine fotografije.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    Po meni je maznuo tada najbolju ribu u Yugi i provedose zivot zajedno tolike godine, svaka im cast.

  • Vlastimir

    Bravo draga koleginice sa novosadskog Fakulteta Fizičke Kulture! Bio sam Druga godina studija kada ste stigli na Prvu iz Zrenjanina kao vrhunska gimnastičarka. I danas izgledate isto - savršeno! To je dokaz da studije na FFK i zvanje profesora - nisu profesija već način života... Sada mi je mnogo jasnije zašto je Djole (Balašević) stalno dolazio kod Mike Radosava da sa nama koji smo usmeravali fudbal - posle treninga redovno rekreativno igra na "male" golove. Voleo je najlepšu "sporednu stvar" na svetu, ali i odlično znao da najzgodnija ženska tela koja prolaze Novim Sadom su ona iz Lovćenske ulice bb. "Difovkinje" su to uvek bile... A brzo je upoznao i Oliveru... Puno pozdrava porodici Balašević iz Mađarske! Nepune tri decenije već radim ovaj prelepi profesorski posao u budimpeštanskoj Srpskoj gimnaziji "NIkola Tesla"!

  • Ja

    Zena super izgleda, ne budite zlobni. Bravo gospodjo Olivera !!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima