≫ 

Perućica posle borbe sa korona virusom izašao iz bolnice: Žena mu priredila dobrodošlicu za pamćenje

Pevač je imao korona virus i upalu oba plućna krila

  • 3

Pevač Ljuba Perućica posle osam dana napustio je bolnicu u kojoj se nalazio nakon što je imao teže simptome korona virusa.

Iako je Ljuba imao Covid 19, njegova supruga Katarina Kolozeus nije bila pozitivna na virus, a da je sa njegovim zdravljem sada sve u redu, Perućica je putem Instagrama obavestio javnost.

- Ljudi, da vam se javim posle 8 dana ležanja u bolnici, konačno sam pušten kući - rekao je pevač vidno iscrpljen.

Kada je došao u svoj dom, Perućicu je od supruge sačekalo iznenađenje za dobrodošlicu. Svuda po stanu bili su beli, žuti i roze baloni, a na zavesi stajao je i natpis: "Dobrodošao kući, beko".

- Imam upalu oba plućna krila, test na Covid nisam još uvek dobio, ali naravno da se sumnja na ovu bolest. Generalno sam dobro, nisam na aparatu Bogu hvala, primam sve sto treba od lekova i za par dana ću biti kod svoje kuće - obavestio je tada javnost Ljuba.

- Zamolio bih sve koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom u poslednje vreme da obrate pažnju i da se provere ako imaju neke teskobe. Čuvajte se i hvala na razumevanju - istakao je tada pevač, a dan kasnije potvrdio da je zaražen korona virusom.

Video: Da li Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus rade na proširenju porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    2. jul 2020 | 17:48

    Извештавајте нас свакодневно, молим вас!

  • Djota

    2. jul 2020 | 20:01

    Ja neznam sta bi da nas nisu obaviestili kako ga je docekala, sta bi tek da je kojim slucajem doso iz vojske kako bi ga docekala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA