Ćerka Zdravka Čolića poseduje brendiranu torbu, a od cene će vam se zavrteti u glavi

Una ima 18 godina, završila je privatnu gimnaziju, od ove godine ide na fakultet

  • 10
Una Čolić

Printskrin: Instagram/unacolic

Una Čolić, ćerka pevača Zdravka Čolića svojim izgledom, ali i modnim izrazom privlači veliku pažnju javnosti. Ona je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije na kojima je bar jedan komad na njoj brendiran.

Čolina naslednica pozirala je u šortsu i bluzi, a na ramenu imala je skupocenu torbu poznatog italijanskog brenda. Reč je o crnoj torbici nešto manjeg maodela od standardnog.

Svi su saglasni da Una ima ukusa, te da joj jedna od najtraženijih torbica ove sezone, čija cena iznosi oko 700 evra, odlično pristaje i daje poseban pečat njnom stilu.

Podsetimo, Čolina ćerka ekserimentiše sa svojim izgledom, te je tako nedavno potpuno pormenila imidž. Una je imala plavu, kratku kosu, ali se ofarbala u smeđe sa po kojim svetlijim pramenom, a kako bi joj kosa bila duža, ona ju je nadogradila.

Ona privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a njeni pratioci imaju samo reči hvale za njen celokupan izgled, kao i modni izraz.

Inače, Una ima 18 godina, završila je privatnu gimnaziju, od ove godine ide na fakultet. Uvek je važila za omiljenu u društvu i nekoga koga svi vole.

Video: Nema mu ravnog! Čola održao i poslednji u nizu, 6. koncert u krcatoj Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    3. jul 2020 | 14:37

    Јок,носиће ташну купљену код кинеза за двеста динала

  • Dera

    3. jul 2020 | 18:11

    A njeno zanimanje je ćerka. Verovatno će i privatni fakultet da završi a da ne pročita ni jednu knjigu.

  • Mima

    3. jul 2020 | 19:20

    Kao i sva deca,uspesnih ljudi ,tako i ova devojcica,pokusava silikonima u garderobom ,da ispliva iz anonimnosti.Silikoni ustima sa 18,cemu to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA