Đani: Rekao sam sinu: "Neka je dete živo i zdravo, samo da ne bude nisko na dedu"

Đani ne krije sreću što će se uskoro ostvariti u ulozi dede

  • 4
Radiša Trajković Đani

Radiša Trajković Đani, Foto: Nikola Tomić

Ppularni pevač Radiša Trajković Đani u decembru postaje deda, a njegov naslednik Miloš i snajka Nina dobiće prvo dete. Trajković je istakao da ne bi voleo da mu unuče bude "visoko" na njega.

- U decembru nam stiže novi član porodice. Ja se radujem kad vidim kuče na ulici, a ne detetu, i to mom unučetu. Ja sam s Kosova i mi to sve na vreme uradimo, oženimo se, dobijemo decu i unučiće, pa možemo u njima da uživamo kako dolikuje -  ispričao je Đani za Kurir.

- Rekao sam sinu: "Neka je dete živo i zdravo, samo da ne bude nisko na dedu". Od mene deca nema šta loše da nauče. Mogu samo da budu vredni i dobri ljudi, kao što su i moja deca - dodao je pevač.

Đanije se u javnosti često susretao sa negativnim komentarima i osudama, a ističe da su samo prazne priče kada neko kaže: "Lako je Đaniju.

- Svako neka gleda svoju kuću. Takav je naš narod, gleda šta se drugima dešava, a sebe ne gleda. Aman, šta ima ko da mene komentariše. Gledaju šta ja radim, pa brate, zavrni rukave i radi. Svi mogu pošteno da zarade. Najlakše je da se neko dohvati flaše i da padne u očaj. Samo je kod nas sramota da se radi - rekao je pevač.

- Preko svi rade sve i svašta. Pa ne mogu svi da pevaju, da budu direktori. Kažu: "Lako je Đaniju", a gde su svi bili kada je Đani došao s Kosova? Tada nisam imao ni za krofnu. Sve sam sam stekao po belom svetu, pa me nema kući po dva meseca. Sve dok se nisam oznojio, nisam ni zaradio. Nikad nisam bio samoživ, kao sve meni, a ko šiša decu. Meni je porodica na prvom mestu - dodao je Trajković.

Video: Izveli smo Đanija iz kućnog pritvora, on poručio: Nisam ubica! Pamti, pa vrati...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA