≫ 

Slavica Ćukteraš pokazala kako izgleda tokom borbe sa koronom: Prizor je tužan

- U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne - rekla nam je Milica Todorović

  • 9
Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš, Foto: A. Nalbantjan

Slavica Ćukteraš (35) oporavlja se od korona virusa, zajedno sa Milicom Todorović (29) sa kojom je u stanu izolovana od ostatka društva.

Pevačica je podelila prvu fotografiju nakon što je u javnost dospela informacija da je zaražena nevidljivim neprijateljem koji ne posustaje.

Ona je prvo objavila selfi na kojem je napisala "Divna jedna godina", da bi potom na stori okačila sliku sa terase, na kojoj se vidi da nosi masku, ali i kako prima infuziju.

- A sinoć... Vitamini, oporavak od Kovida... Divota - napisala je uz fotografiju, dodavši stiker "Sve će biti okej".

Pogledajte fotografije:

Podsetimo, Milica Todorović nam je 1. jula rekla da jeste zaražena.

- Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno i test je pokazao da sam pozitivnaDo juče sam se osećala dobro i nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom - temperaturu - objasnila je Milica pre nekoliko dana za Telegraf JETSET.

- U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne - zaključila je tada Todorovićeva za naš portal.

Video: Urnebesno: Milica Todorović i Slavica Ćukteraš kao Marija i Miljana Kulić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerry

    5. jul 2020 | 18:19

    Retko antipaticna osoba

  • Jeka

    5. jul 2020 | 16:21

    Sedis na svojoj terasi u samoizolaciji i nosis masku???ok prima infuziju,i ja sam se prosle godine naprimala i infuzije i inekcija i svega pa sam jos ziva

  • Filip

    5. jul 2020 | 17:04

    Svaka upala pluća , jači grip nije prijatno imati tako da ne vidim ništa posebno kod nje što nije kod drugih. Čim si bolestan logično da nećeš dobro izgledati kao kada si zdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA