Zlata Petrović otkrila od čega danas živi: Neke kolege moraju pod stare dane da rade, a ja ne brinem

Vanredno stanje i korona virus nisu uticali na folkerkin budžet, pa se ona i ne žali na finansije

  • 3
Vanesa Šokčić, Zlata Petrović Zlata Petrović, Foto: Marko Jovanović

Folk pevačica Zlata Petrović nema problem sa finansijama, kao većina njenih kolega, jer zbog vanrednog stanja i korona virusa nisu u mogućnosti da nastupaju.

Iako se većina estradnjaka mesecima unazad žali na novčanu situaciju zbog otkazanih nastupa, Zlata ističe da je o tome razmišljala na vreme i da je sada mirna.

- Ma, ja se nikada nisam sekirala šta će ko da kaže, ja sam uvek radila kako sam ja htela i nikada nisam glumila neko ludilo. Kod mene je oduvek sve bilo transparentno -  počela je izlaganje Zlata.

Pevačica je otkrila da je tokom svih prethodnih godina njene karijere, ona vredno radila, ali ujedno razmišljala i o starosti.

- Hvala Bogu, nisam gladna i nisam na rubu egzistencije. Radila sam i mučila se, uredno sam sebi uplaćivala penziju i sad sam penzionerka. Mnogi su mi govorili pre dvadesetak godina da sam luda što sebi uplaćujem penziju, a sada se ispostavilo da sam baš bila pametna - rekla je Petrovićeva za "Star".

Folkerka je pronašla i dodatne načine za zaradu, pa tako od nekoliko nekretnina koje ima u svom vlasništvu, jedan stan rentira, što je još jedan dodatni prihod koji se "sliva" u njen budžet.

- Imam penziju, imam stan koji izdajem, ja lepo živim i radim kad hoću, hvala Bogu da sam u takvoj situaciji. Teško je danas, pa neke kolege moraju pod stare dane da rade. Muče se i sekiraju hoće li imati tezgu ili ne. Ja sam sebi u ovim godinama napravila da ne moram da brinem -  zaključila je pevačica.

Video: Muškarci ne mogu da joj odole: Ima taj iks faktor

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    6. jul 2020 | 01:03

    Bravo Zlato.

  • 😋

    6. jul 2020 | 11:45

    Tako se to radi,razmišljaš na vreme,štediš kad imaš,kupuješ nekretnine,a ne trošiš novac na gluposti.

  • Strsljen

    6. jul 2020 | 19:05

    Mucila si se...a sta da kaze ona iz fabrike, tri smene, norma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA