≫ 

Baki Prasetu zbog skandala otkazana sponzorstva!

- Znam da će se sve vratiti na staro čim ja dokažem da sam u pravu, čim ja dokažem istinu - rekao je influenser u svom novom videu

  • 38
Baka Prase Baka Prase/Printskrin: Youtube/Baka Prase

Zbog svega što se navodno izdešavalo u vezi sa pričom o maloletnicama, Bogdanu Iliću odnosno Baki Prasetu, otkazana su pojedina sponzorstva, što je i sam rekao u novom video koji je objavio 7. jula na svom Jutjub kanalu.

Popularni jutjuber je izneo informaciju da su svi sponzori počeli da mu otkazuju saradnju, naveo je i neke koji su to već učinili, a protiv devojke sa TikTok mreže, zbog čijih tvrdnji je, kako kaže, došlo do ove situacije, podneće dve tužbe.

- Dve tužbe će biti poslate njoj. Prva je privatna, zato što mi je nanela materijalnu i nematerijalnu štetu. Materijalna je to što mi sponzori sad otkazuju saradnju, a nematerijalna je to što mi je povredila ugled i što ja trpim duševni stres zbog toga što je ona uradila Sponzori su meni zbg nje otkazali saradnju - rekao je u videu.

- Sponzori su mi otkazali saradnju. Šalju mejlove svim mojim sponzorima i ja njih razumem... Ne mogu da rizikuju svoj ugled zbog mene jednog. Ja njih potpuno razumem i podržavam zbog toga što su u radili, znam da će se sve vratiti na staro čim ja dokažem da sam u pravu, čim ja dokažem istinu - dodao je.

- Mene ovo neće da uspori, ja ću da plivam u svom bazenu, ja ću da se brčkam u svom đakuziju, ja ću da imam mnogo para nezavisno od ovoga! Vi meni stavljate pare u džep! Vi gledate mene, stavljate mi pare u džep. Vi mene napadate, ja tužim, dobijem pare u džep! Ja samo pravim pare, ovako, zbog vas! Hejteri! Vi ste presmešni! Vodite se samo idejom da mi napokostite... E, meni neće biti loše, jer ja ništa nisam pogrešno uradio! - rekao je i u nekom momentu mahao snopom novčanica.

Luksuz u kojem uživa Baka Prase:

Podsetimo, Baka Prase se našao na meti komentara nakon što je devojka na TikTok-u iznela tvrdnje da on koristi svoj uticaj kako bi "spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge".

Ilić je nakon ovoga snimio video klip u kojem je istakao da će tužiti pomenutu devojku i izneo svoju stranu priče.

- Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično - rekao je Ilić u tom videu.

- Ja ću morati svim devojkama koje planiraju da imaju nešto sa mnom u budućnosti, da tražim ličnu kartu. Ja se unapred izvinjavam što ću morati da tražim da mi slikate ličnu kartu, jer devojke sa 16 godina izgledaju kao devojke sa 24 - izjavio je.

Video: Baka Prase pokazao novi stan, sve pršti od skupoće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Хаха

    8. jul 2020 | 11:46

    На чему је овај.... Ко високо лети, ниско падне, и пад је болан.... Заборавио си то.... Синко превише си полетео....

  • Mile

    8. jul 2020 | 11:37

    Pretero si brate,bilo je samo pitanje vremena kad ce da te spuste na zemlju

  • Boban

    8. jul 2020 | 13:59

    Ti si greška ovog društva, oličenje svega lošeg u ovoj državi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA