≫ 

Anabela počela da plače pred Slobom, a onda mu je prišla i šapnula 9 reči o kojima svi bruje

Tokom Zadruge 1 Lunini fanovi smatrali su da je pesma "Nema me" posvećena Đoganijevoj

  • 17

Tokom sinoćne žurke u Zadruzi na kojoj je pevao i Slobodan Radanović, Anabela Atijas, majka Lune Đogani, izvinila se Radanoviću.

Sloba i Katarina Živković pevali su na poslednjoj žurku u ovoj sezoni rijalitija i uveseljavali zadrugare do ranih jutarnjič časova, a Anabelin postupak niko nije očekivao.

On je izvdio numeru "Nema me", uz koju je Atijasova i zaplakala, a onda je prišla pevaču, sa kojim je njena ćerka tokom prve sezone rijalitija bila u ljubavnoj vezi, dok je on bio oženjen i uptila mu nekoliko reči.

- Potrebno mi je da ti kažem izvini. Samo to - rekla je Anabela nakon što je Sloba završio izvođenje numere "Nema me", za koju su Lunini fanovi ranije govorili da je posvećena njoj.

Vidno iznenađen, Radanović je klimnuo glavom i bez reči Anabeli pružio ruku nakon čega je nasatvio da peva.

Podsetimo, tokom Zdarugovizije u kojoj je član žirija bila Slobina bivša žena, Kristina Kija Kockar, nakon njenog komentara, Anabela joj se javno obratila.

- Od svega mi je najdraže što je žiri imao lepe reči, pogotovu Kija, ja sam se samo negde osećala da se borim za nešto moje, ja znam da ona to razume. Želim da joj kažem da mi tvoj komentar jako znači, prosto za Kiju sam imala taj osećaj i potrebu da čujem taj glasić - rekla je Anabela.

Video: Zadruga Specijal: Svađa majke i ćerke, bračne prevare, i otkrića u top 10 situacija u trećoj sezoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mlada

    8. jul 2020 | 11:43

    Bože koja folirantkinja

  • Smesno

    8. jul 2020 | 18:22

    Ponadala se Razija da ce je Slobica izljubiti ,potapsati po guzi ,zakazati spojku ...

  • Zora

    8. jul 2020 | 11:15

    Umesto da se stidi, ona ponovo podgrejava priče... Grešni su mnogo oboje, nadam se da ima ko vodi brihu o tome! Već im se i vraća, ona čami u Z, on jadničak vada tudju decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA