"Bebi, daj da uživamo..." Atijas potvrdio da je prepiska koja je isplivala sa bivšom prava, ali...

Nakon razvoda od pevačice, Atijas je bio u ljubavnoj romansi sa sarajevskom starletom

  • 5
Anabela, Andrej Atijas

Foto: Nikola Tomić

Mina Mateljan, bivša devojka Andreja Atijasa objavila je prepisku između nje i Andreja u kojoj joj on šalje poruke i insistira da se vide.

Atijas je ranije istakao da čeka svoju bivšu suprugu Anabelu Atijas da izađe iz Zadruge kako bi nastavili svoju ljubavnu romansu, međutm, nako što je Mina objavila pomenutu prepisku, mnogi sumnjaju u njegove namere prema pevačici.

- Nikad te ne bi povredio, jako sam te zavoleo, ali nisam znao da će doći do ovoga. Anabelu sam iznervirao za onu izjavu, izvinila se. I ako hoćeš može ona da te pozove i da ti objasni da među nama nema ništa. Bebi, spusti loptu i daj da uživamo, nemoj da nas lome na početku... - napisao je Atijas u poruci, a Mina mu je kratko odgovorila: "Nemoj mi se obraćati".

Kontaktirali smo Andreja koji nam je rekao da se sa bivšom devojkom nije video i čuo od prošle godine, kao i da je objavljena prepiska nastala 2019. godine.

- Minu nisam video godinu dana. Poslednji put smo se videli u Sarajevu, skoro pre godinu dana, mislim da je bio oktobar. Tada smo se poslednji put i čuli - rekao je Andrej za Telegraf.rs

- To su stvarno prave poruke između mene i nje, ali su nastale prošle godine - zaključio je Atijas, dodavši da čeka Anabelu.

Podsetimo, nakon razvoda od Anabele tokom leta prošle godine, Atijas je imao ljubavnu romansu sa sarajevskom starletom, ali su nakon nekoliko meseci raskinuli.

Mina Mateljan, Andrej Atijas

Atijasova prepiska sa bivšom devojkom, Printskrin: Instagram/mina_mateljan

Video: Luna mi se žalila da se Marko drogira, pitajte je što je od očuha napravila seksualnog manijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biibi

    9. jul 2020 | 18:48

    Ma sta ce ti histericna i pateticna Anabela

  • 😐

    9. jul 2020 | 16:44

    Pismen momak 👍

  • Ja

    9. jul 2020 | 21:02

    Stara prepiska, ali je i Anabela ona stara. A i Andrejko koliko se videlo na onom snimku sa bazena, baš je bio strejt. Tako da... Ko preživi privlače! 😂 😂 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA