Skinula se Afrika! Preko grudi ima samo tračice, a svi se pitaju da li je na plaži u seksi vešu

Nema sumnje da je opravdala nadimak  i da je opis njenih fotografija zasigurno "vrelija i od Afrike"

  • 17
Sandra Afrika Foto: A. Nalbantjan

Sandra Afrika (32) pokazala je zašto važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a zbog njenih provokativnih kadrova mnogima nije dobro.

Pevačica je svoje pratioce na Instagramu počastila nizom fotografija u minijaturnom bikiniju koji više podseća na seksi donji veš, nego na nešto šta bi žene imale hrabrosti da obuku na plažu.

Sandra je zauzela provokativne poze od kojih se mnogima vrti u glavi i diže pritisak, a niko ne može da skloni pogled od njenih podignutih grudi preko kojih su samo crne tračice.

Zanimljivo je da pecačica ima "haltere", koje je uparila sa donjim delom bikinija. Nema sumnje da je opravdala nadimak  i da je opis njenih fotografija zasigurno "vrelija i od Afrike".

Ona je oduševila svoje pratioce, a nema sumnje da je podigla temperaturu svojim vrelim izdanjima koji su na granici bezobrazlika!

"Nisi bomba, nego bombetina", "Šta nam radiš", "Brutalna si", neki su od komentara ispod fotografija, a jedan dečko imao je poziv za Sandru: "Da li bi došla na moj rođendan".

Video: Afrika: Ne znam ko je taj iz Igre prestola koji mi lajkuje objave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    12. jul 2020 | 21:13

    Ljudi, ovog vikenda su i ona i Stanija bile u Vrdniku, obe niske, zdepaste, grudi plastika i nista specijalno...opterecene slikanjem, namestanjem bikinija, pucenjem...a okolo devojaka 100 puta boljih od njih, cak i mladih mama sa decom 😜

  • Boža zemunac

    12. jul 2020 | 18:30

    O majko moja o čemu mi pišemo. ? Alo ženo , rađaj decu vreme ti je.

  • CH

    12. jul 2020 | 18:03

    A sta drugo ova zna nego da se skine,razgoliti?A kao pevacica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA