≫ 

Miki Mećava se javio iz izolacije objasnio zašto je napustio COVID bolnicu

- Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama - napisao je pevač u svojoj objavi

  • 13
Miki Mećava

Miki Mećava Foto: Facebook/Miki Mećava

Pevač Miki Mećava, koji se leči od korona virusa, napustio je juče COVID 19 bolnicu "Arena". On se javio iz samoizolacija i objasnio da nije pobegao iz ove zdravstvene ustanove, već da se lekarima javio.

On je objasnio i zašto je otišao iz COVID bolnice.

- Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti... - napisao je Miki Mećava u svojoj objavi na Instagramu i dodaje:

- Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi doktor mi je rekao: 'Što se nas tiče ti si za nas izlečen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat iako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergican na prašinu! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio - objašanjava Miki i nastavlja:

- Opet sam se konsultovao sa doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga. Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, lekara, medicinskog osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali i negovali kao malo vode na dlanu, jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji i svaka im čast. Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete i velike profesionalce - navodi Mećava.

Video: Miki Mećava pozitivan na korona virus, više od nedelju dana je u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lima

    14. jul 2020 | 20:49

    Ali prasnjava cebad? E Srbijo...

  • BJ

    14. jul 2020 | 20:34

    Što nosi vizir ako je u samoizolaciji???

  • filip

    14. jul 2020 | 20:24

    Bravo Miki, svaka cast, a sto se tice cebadi na sajmu, i meni, i to na slici deluje prasnjavo i prljavo, mogli su bar da ih operu, posebno kad su takvi bolesnici u pitanju i mogli bi da nabave fotokataliticke preciscivace vazduha, verujem da bi dobro dosli bolesnicima u ovakvoj situaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA