≫ 

Danas slave mesečnicu: David kupio Ani sandale na sniženju, Koraćeva dečku poklonila Roleks

Bivša učesnica Zadruge 3 nije štedela kada je reč o poklonu za njenog dečka

  • 21
Ana Korać, David Dragojević Ana Korać, David Dragojević, Foto: Marko Jovanović

David Dragojević i Ana Korać danas, 17. jula, slave mesečncu, a na društvenim mrežama pohvalili su se poklonima koje su dobili jedno od drugog.

Njih dvoje proslavljaju 18 meseci veze, a za ovu priliku Koraćeva nije štedela novac kada je njena jača polovina u pitanju, dok je on navodno pazario na sniženju.

Ana je dobila sandale poznate marke, koje je na sniženju koštaju 84 dolara. Koraćevoj se svideo poklon te je napisala: "Moja ljubav, zna šta volim".

Ona je na svom Instagram profilu podelila i poklon za svog dečka, reč je o satu marke Roleks, a ovaj model košta 14.100 dolara, a uz popust iznosi 12.995 dolara.

- Nisam normalna, znam - napisala je Ana uz fotgrafiju i dodala emotikone koji plaču od smeha i simbolizuju ljubav.

Podsećamo, iako se nije "otvorio" za ovaj poklon, Dragojević svoju lepšu polovinu često iznenađuje skupocenim stvarčicama.

Video: Ana Korać mokra do kože se uvija u bazenu, seva na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jao

    17. jul 2020 | 19:29

    Ovo drustvo mora propasti dok god se propagiraju ovakve stvari. Ja u dugovima do guse, studirao, radim k'o konj, dobro i zaradjujem ali kad vidim ovo, cisto se pitam da li se isplati uciti? Kako djeci objasniti da treba uciti kad ovi lezilebovici, koji sigurno ne znaju nabrojati sve padeze, zive kao bubreg u loju? Sve se poremetilo nazalost.

  • Sara

    17. jul 2020 | 19:20

    Nekada se izraz mesecnica odnosilo samo na" zenski period "...od skoro mesec dana veze ili 5 meseci veze je mesecnica ...svasta?!

  • B

    17. jul 2020 | 19:13

    Sumjam ja da je to pravi Rolex.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA