"Ko ste vi da sudite, ko ste vi da pljujete?": Mina sasula hejterima žestoke reči

Bivša učesnica Zadruge ponovo se oglasila na Instagramu

  • 14
Mina Vrbaški, Mensur Mina i Mensur/Printskrin: Instagram/_mina.official__

Mina Vrbaški ponovo se oglasila na svom profilu sa porukom u kojoj poručuje hejterima da se ne mešaju u njen život i da nemaju pravo da joj sude.

Od izlaska iz Zadruge, Mina često iznosi svje mišljenje i oglašava se sličnim porukama. Poznato je da je nastavila vezu sa Mensurom Ajdarpašićem koji je bio trećeplasirani u rijalitiju, a mnogi je zbog veze sa njim osuđuju.

I Mina i Mensur objavljivali su poruke u kojima mole sve da ih ostave na miru, a sada je na storiju bivša zadrugarka objavila još jednu.

- Ko ste vi da sudite, ko ste vi da pljujete? Gde god da pogledam, vidim sujetne. Gde god da okrenem glavu, nađe se neko da mi kaže kako ja grešim, a on je u pravu. Ok, imaš svoje mišljenje, zadrži ga za sebe. Ko si ti da sudiš mi, da kritikuješ mene? Ko si ti, je l' poznaješ me, moje probleme? Moje ljubavi, moje strasti i moje želje...

- Svako je osoba za sebe, pa budi svoj. Ovako, ni 5% te ne je*em, znaš li to? Uradi nešto, zasluži tuđi respekt. Osećaj je mnogo bolji nego kad širiš hejt...

- Pusti šta ja radim, kakav je moj život, da li sam dobar prijatelj ili sam idiot. Šta sam juče radio i sa kim sam bio, da li sam nekada duvao i kao alkos pio. To nije tvoja stvar, ne treba mi tvoja osuda. Štaviše, ne može da mi sudi nijedna osova. Samo je Bog savršen, samo o sudi, a ne vi mali ljudi, zlokobnija čudi! - glasi tekst koji je Mina objavila.

Video: Zadruga Specijal: Sve rijaliti ljubavi Mine Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iibu

    18. jul 2020 | 19:01

    Ma ti si DNO DNA.

  • Zis

    18. jul 2020 | 19:14

    Da imas obraza i stida sakrila bi se i nebi izlazila iz rupe .

  • Aco

    19. jul 2020 | 15:27

    Zadnje vreme došlo. Da nam nemoralne osobe odredjuju ponašanje. I još se prave da su "zvezde".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA