"Bacala se po šinama i urlala da hoće da se ubije!" Janjuš zvao policiju zbog drame sa Majom

Nakon raskida Maja je poludela i počela da urla na svog ljubavnika iz Zadruge

  • 5
Maja Marinković i Marko Janjušević Foto: Marko Jovanović

Maja Marinković i Marko Janušević Janjuš, imali su kratu romansu tokom trajanja rijalitija "Zadruga" koja se ipak završila neslavno, jer je bivši košarkaš ipak odlučio da se vrati zakonitoj ženi koja mu je sve navodno oprostila.

Njih dvoje su se pre nekoliko dana videli prvi put nakon finala "Zadruge", kada su i raskinuli, nakon čega je između Marinkovićeve i Janjuša izbila velika svađa i to nasred ulice.

Naime, Maja je tom prilikom kako Janjuš tvrdi naparvila veliku buku i galamu, te je čak pretila i da će da se ubije.

- Maja i je smo se našli u kafiću i rekao sam joj da ne želim da se viđamo. Odmah je napravila scenu, pa sam izašao napolje i krenuo da zovem taksi. Otela mi je mobilni iz ruke i počela da se baca po tramvajskim šinama! Urlala je: "Ubiću se! Hoću da ideš kod mene." Bio sam u šoku, pa sam krenuo ka kafiću da zamolim konobara da pozove policiju - ispričao je Janjuš u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Kada je stigla policija, Janjuš im je prišao i zamolio da se objasne sa Marimkovićevom i da od nje uzmu telefon koji mu je otela i vrate mu ga.

- Prišao sam im, ispričao šta se dešava i zamolio ih da je smire i vrate mi mobilni. To su i učinili. Ona je luda! Ne volim je, niti bih ikad više bio sa njom! - dodao je on.

Maja je ipak na kraju njegove priče tvrdila da on laže i osporavala njegove reči.

Video: Maja i Janjuš zaratili u studiju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA