Veljko pokazao kako sa Bogdanom kupa sina Željka, video se i detalj koji beba ranije nije imala

Nedavno je izjavio kako uživa da svom sinu menja pelene

  • 6

Video: Veljko Ražnatović objavio snimak kupanja sina Željka

Mladi bokser Veljko Ražnatović nedavno se ostvario u ulozi oca, a koliko je vezan za svog naslednika Željka govore i česte objave na njegovom Instagram profilu.

Ražnatović je sada sa svojim pratiocima podelio i pokazao kako to izgleda kada kupa malenog Željka, koji već od malih nogu uživa u vodi.

I dok se Željko smeškao i ležao u vodi, detalj koji su svi primetili na njegovoj ruci je plava brojanica.

- Ku*onja tatin - napisao je Ražnatović.

Naime, Veljko je nedavno izjavio da sve poslove oko deteta naučio da radi, te da mu posao menjanje pelena ne pada teško već da uživa u tome.

Uživam u tome da menjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu. Ili treniram ili sam sa psom, večito nisam tu, ali ovo ostalo jesam. Bila je babica tu prvih 12 dana, dok nije otpao pupak, posle toga nije bilo potrebe, puna je kuća žena, sve su imale decu - rekao je Veljko nedavno.

Kako Veljko obavlja posao kupanja malog Željka, pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Željko se rodio, 3. juna, a slavlje je trjalo čak nekoliko dana što u Cecinoj vili na Dedinju, što u Bogdaninoj rodnoj kući u Titelu. Ražnatovići su nedavno, 12. jula,  u krurgu porodice proslavili i čin krštenja.

Video: Prvi snimci sa krštenja Veljkovog sina Željka Ražnatovića

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    20. jul 2020 | 16:16

    I ja malopre nahranio cerkicu.. Pa je posle okupao.. Zatim se igrali, žena nam napravila extra ručak.. I evo sad uživamo, gledamo TV i dremkamo!!!!! Evo, i ja sam sad popularan kao ovi, sad mogu mirno da spavam kad svi znaju šta sam radio!!! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

  • Grgur

    20. jul 2020 | 16:42

    Ja imam sina i ćerku, sve sam radio isto kao dotični gospodin,pa šta sadto je nešto novo!?!?Oladi malo rođače moj i mi drugi smo imali radosti kao i ti pa nismo smarali

  • daca

    20. jul 2020 | 17:00

    Ovo prelazi u bezobrazlik koliko ima dece na svetu koja su i zaslužnija da se pokažu ali roditeljiuživaju u intimi svoje porodice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA