≫ 

Karić i Ivana oči u oči nakon raskida: Mi smo sada na suprotnim stranama

Posvađali su se na samom početku emisije

  • 9
Stefan Karić, Ivana Šopić Ivana Šopić i Stefan Karić/Printskrin: TV Pink

Stefan Karić i Ivana Šopić raskinuli su nedugo nakon završetka Zadruge 3, gde su i započeli vezu.

Njihov buran raskid tema je već nekoliko dana, a sada su se u emisiji "Narod pita" sreli oči u oči nakon raznih spekulacija na temu njihovog razilaženja.

- Naša ljubav se završila prvi dan kad nisam prespavala kod njega. Ja sam odmah posle Stefanovog izlaska otišla kod njega, pričala sam sa Osmanom najnormalnije. Nakon par večeri sam otišla kod majke i od tada je on druga osoba - rekla je Ivana.

- Nisam mogao da joj pružim pažnju koju je ona želela. A meni su se te emocije koje sam imao tamo ugasile, počeo sam da pravim neke filmove, navodno sam prešao u rijalitiju preko trojice muškaraca sa kojima je bila, ali nisam mogao. Znam da mi se to vraća u životu, nisam toliko poštovao devojke, znao sam da će mi se to vratiti. Karma - objasnio je Stefan.

- Mi smo unutra i radili na bebi, eto, toliko da nisam bio iskren. Bio sam joj potpuno lojalan, ali preko nekih stvari nisam mogao da pređem, iako sam sebe ubeđivao drugačije. Ispalo je da sam razmišljao glavom svih drugih, osim svojom. Ona nije bila iskrena, prvo za Janjuša. A napolju mi je ispričala - dodao je Karić.

- Mi smo sada na suprotnim stranama. Ali ne treba da se svađamo, ja mu jesam ispričala za jednu situaciju, ali on sigurno ima iza sebe neke gore stvari - branila se Ivana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela 2

    22. jul 2020 | 09:32

    Ovo je ljiga od coveka...igra,kako mu tata svira...inace nisam fan ni jednog od njih...al Sopicka je laf za njega...

  • Krlja

    22. jul 2020 | 07:08

    Otvorile ti se oci kad si izasao iz zadruge...a i cuo skim i i gde je bila 😂😂😂

  • Kikica

    22. jul 2020 | 10:28

    Stefan je oličenje toga da ni "porodično ime", a ni novac nisu merilo "aristokratije". Mali na prvom mestu ima dikciju i mimiku šabana. To navodno kućno vaspitanje koje ima je palo u vodu sa više njegovih postupaka. Samo tanka maska i ništa više. O tome da je bezmoodaš, i mali čovek, to neću ni da komentarišem. Ivana je barem to što jeste, ne glumi primadonu. Glas piskav, iritantan, kočijaš žena, ali barem je dosledna sebi, i da, lavica je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA