≫ 

Sanjin bivši fizički napao Matoru, evo kako je reagovala Jovanina majka

Sanjin bivši dečko je Matoru izvukao iz taksija, a zatim udario pesnicom

  • 4
Jovana Tomić Matora bazen Foto: ATA Images

Jovanu Tomić Matoru fizički je napao bivši dečko njene nekadanjše partnerke Sanje Stanković ispred jednog prestoničkog restorana, kada je učesnica Zadruge 3 krenula kući.

Prema rečima prisutnih, Sanjin bivši je Matoru izvukao iz taksija, a zatim udario pesnicom. Jovanina majka nije znala za incident koji se dogodio, a nakon saznanja bila je zatečena i šokirana onim što je čula.

- A šta se desilo, ja nemam pojma. Nismo se čule, odnosno čule smo se poslednji put pre oko sat i po vremena i ništa mi nije rekla. Rekla mi je samo da je na večeri sa nekim prijateljima - rekla je Jovanina majka za Pink.rs.

Inače, sa Tomićevom u restoranu bila je bivša zadrugarka Ivana Šopić, koja je otkrila detalje napada na Jovanu.

Ma, nabo Matoru Sanjin bivši dečko u glavu... Sedeli smo, on je sačekao da ona uđe u taksi, izvukao iz auta i nabo! Oni su se pokoškali, posle su sedeli, brecali su jedno na drugo, ozbiljan je haos bio. Bili su u restoranu, ljudi su smirivali. Ona je krenula kući, on je pojurio, izvukao iz taksija i nabo u glavu... Strašno - rekla je Ivana.

- Ok sam... Ništa, ne bih sad da komentarišem, nervozna sam, tako da... Sad nisam trenutno u elementu, ne mogu da pričam. Desilo se šta se desilo, ne mogu sad da pričam, izvini molim te - rekla je Jovana za Pink.rs.

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA