Gagi Đogani: Nisam hteo da pustim suzu u Zadruzi, ali sad mi je potrebna stručna pomoć

Denser je otkrio da ga je sve snašlo tek nakon izlaska iz rijalitija

  • 6
Gagi Đogani

Gagi Đogani Foto: ATA images

Gagi Đogani

Gagi Đogani/Foto: ATA images

Gagi Đogani, bivši učesnik Zadruge, otkrio je da se nakon izlaska iz rijalitija ne oseća najbolje i da ga je najteže sačekalo tek kada se vratio u stvaran svet.

- Imam padove u raspoloženju i ponašanju, sve me je sustiglo, svašta sam istrpeo i preživeo, a sve držao u sebi. Nisam se puno otvarao ljudima, nisam iz sebe izbacivao negativnu energiju, bes... Sve sam gutao - rekao je Gagi za "Svet".

- Od terapije sam pio samo lekove za smirenje i lekove za pritisak, i to mi je lekar prepisao kad je Luna ušla u drugu sezonu rijalitija. Tad mi je pozlilo, pa sam bio u bolnici. Bio mi je veliki donji pritisak - istakao je.

- Ranije sam pio antidepresive. Imam u planu da odem kod psihijatra da vidim šta ću i kako ću sa sobom, pošto se ne osećam dobro. Sad me je sve stiglo - izjavio je bivši denser.

- Nisam hteo da pustim suzu pred drugima, da pokažem slabost, a sad sam svestan da mi je potrebna stručna pomoć - zaključio je Gagi, koji je u Zadruzi 3 bio od septembra prošle godine.

Video: Gagi napustio Zadrugu 3, sačekala ga devojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA