≫ 

Matora tvrdi da se košarkaš umešao i sprečio veći sukob između nje i Sanjinog bivšeg dečka

Jovana je do detalja ispričala šta se dogodilo tokom icidenta sa nekadašnjim partnerom Stankovićeve

  • 6

Jovana Tomić Matora tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila je nove detalje incidenta koji se dogodio u petak uveče, 24. jula, kada ju je fizički napao bivši dečko Sanje Stanković.

Bivšu zadrugarku je Sanjin nekadašnji partner izvukao iz taksija i udario joj šamar, a ona je ispričala da je na licu mesta bio nekadašnji košarkaš Ratko Varda, koji je sprečio veći sukob između nje i momka koji ju je napao.

- Došlo je do fizičkog obračuna. Ja jesam rekla da je taj lik nebitan, opsovala sam. On je nju najviše povredio u životu, i pod adrenalinom, sam rekla svašta kad mi je Luna prenela u Zadruzi da je viđen sa Sanjom. Bilo je ružno, ne bih da pričam o tome, da me neko izvuče iz taksija i olupa - počela je priču Jovana.

- Imala sam i problem sa jednim našim fudbalerom, pa sam rešila situaciju za 15 minuta. Mnogo je ružno da dođeš u restoran u kom ja jedem svaki dan, da me izvučeš iz taksija. Na ručku sam bila sa Šopićkom i njenom drugaricom. Nisam znala da je on u restoranu. Osećala sam se lošim - ispričala je ona.

- Zvala sam taksi, i taman kad sam ušla, on je prišao i krenuo da me izvlači. Izvukao me za ruku, otvorio vrata od taksija, izvukao me i lupio mi šamar. Posle sam ja krenula na njega, mi smo krenuli da se koškamo. Bio je tu dečko koji jede svaki dan tu, koji je sprečio dalji incident - otkrila je Matora.

- To je toliko bilo neprijatno da je on, za susednim stolom, ustao i rešio je to da spreči, pošto su svi gledali u nas, kao u bioskop. Znam da se preziva Varda - rekla je ona.

- Naš poznati košarkaš, bivši, Ratko Varda je prišao... - dodao je Milan Milošević.

Matora je i do detalja prepričala incident, a istakla je da je zamerila Ivani Šopić, koja se ovim povodom oglašavala.

- Tada kad mi je lupio šamar, pitao me je "Znaš ti ko sam ja", ja nisam odmah prepoznala. Viđala sam ga samo na Sanjinim slikama. Bilo je šta je bilo. Opsovala sam, rekla sam ružne reči. Ja se sada izvinjavam, ali da se desi ovakva stvar - rekla je Jovana.

Sanja Stanković Sanjina objava nakon incidenta Matore i njenog bivšeg dečka, Printskrin: Instagram/mrs_s.happy

- Zamerila sam Šopićki što se oglasila, što se mene tiče taj konflikt je završen. Ja sam Sanju nazvala i bila sam uznemirena, htela sam i da je blokiram. Sanja je došla ispred moje zgrade. Moji roditelji su se prepali, mislili su da sam u urgentnom. Ja im se nisam javljala, jer to je trajalo nekih sat, sat i po vremena. Bilo je ružno i neprijatno - zaključila je Matora.

Video: Sanja Stanković pevala nakon što je njen bivši fizički napao Matoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    27. jul 2020 | 16:29

    Samo da pitam,zasto mi moramo svaki dan da gledamo ovu odvratnu prostakusu koja je od skole prelistala bukvar,mislim sto je mnogo mnogo je.Pozdrav redakciji.🙂

  • 7bb6

    27. jul 2020 | 17:50

    Matora, mnogo si odvratna.

  • Ja

    27. jul 2020 | 19:20

    Na redu je Djedovic,Djedovicka?□□□

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA