Srpkinja u Dubaiju bila promoterka, pa se udala za bogatog Kazahstanca i život joj se preokrenuo

Iako nije znala ruski, a njen sadašnji muž engleski, to ih nije omelo da se sporazumeju na prvom sastanku

  • 22
Milica Polskaya Foto: Instagram/mmm_still_limited_edition

Influenserka Milica Polskaja veliku pažnju privlači svojim izgledom na društvenim mrežama, ali i načinom života nakon udaje za bogatog Kazahstanca, kojem vešto krije identitet.

Ona se u Dubai preselila, kako je rekla, zbog posla hostese u jednom klubu. Međutim, upoznala je budućeg supruga koji ju je svakodnevno obasipao pažnjom, skupim poklonima, te se njen život nakon udaje promenio u potpunosti.

- Ranije sam živela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - rekla je Milica u videu na svom Jutjub kanalu.

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu: "Ona će meni da rodi sina" - dodala je.

Kako nije znala ruski, a on engleski jedva su se sporazumeli na prvim sastanku, a Milica je tada imala peh sa neudobnim cipelama zbog kojih su joj krvarile noge.

- Došao je sa ogromnim buketom cveća i bila je ljubičasta kutija sa slatkišima. Trajao je četiri sata sastanak. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanka, a ostalo je sve istorija - objasnila je influenserka.

Milica sa mužem ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Primetno je da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija, a zbog duge, plave kose i naglašenih atributa mnogi je likom upoređuju sa barbikom.

Video: Lea Stanković ima celu sobu za garderobu i cipele, a garderober ima i njen pas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    28. jul 2020 | 11:24

    Ja mislim da ovdasnje starlete ne mogu da te smisle zbog "uspeha" u zivotu.

  • Beogradjanka

    28. jul 2020 | 14:06

    Pratim Milicu na youtube-u i moram reci da je jedna veoma prizemna i normalna mlada zena.Iako ima dosta novca,sva je nekako smotana i spontana..Mico, ako citas ovo,veliki pozdrav iz Beograda..

  • Гаргамел

    28. jul 2020 | 11:53

    Џаба му пара кад је ОВО оженио! Ништа га не разуме али га воли 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA