I Brendon korigovao lice: Uradio "mačje oči", pa uživo u emisiji skinuo flastere

Kako su napustili rijaliti, mnogi zadrugari su promenili lični opis

  • 18
Brendon Brendon, Printskrin: Youtube/RTV Pink

Jedan od sigurno najekstravagantnijih rijaliti učesnika jeste Branislav Radonić Brendon, koji ne krije da često pribegava estetskim korekcijama kako bi se ulepšao.

No, ovog puta na svom licu Brendon je napravio veliku promenu,  pa je otišao kod hirura na jedan od trenutno najpopularnijih zahvata koje je uradila i Maja Marinković.

Uradio je estetski zahvat kojim je iskosio svoje oči, popularniji kao "mačije oči", a u emisiji "Amidži šou" pokazao je svoj novi izgled, ali i skinuo flastere i zavoje.

Brendon je objasnio da se podvrgao ovom zahvatu jer "u rijalitiju oči jednostavno padnu", te da je odlučio da malo popravi svoje lice.

- Malo sam se suprostavio sili zemljine teže i odlučio sam da popravim lice. Malo sam zategao oči, još uvek imam konce i zato nosim flastere. Prva dva dana nisam mogao da trepćem, ali sada sve odlično vidim. Adaptacija na svetlost kada dignem roletne ujutru je malo drugačija - kazao je on u emisiji Amidži šou.

Na jednoj stranici poznatog plastičnog hirurga, cena ovakvog tretmana koja podrazumeva lifting i zakošenje oka i obrva iznosi 3.000 evra.

Video: Šta ti je život: Brendon pokušavao da pobegne iz Zadruge, ali se zaglavio u plafonu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasa paris

    29. jul 2020 | 12:42

    Imas li ti ogledalo u kuci

  • Vanja

    29. jul 2020 | 13:03

    Sada je na redu povećanje grudi.

  • Vera

    29. jul 2020 | 13:02

    Pa kako drugačije da izazove pažnju? Nije "starleta" da stavlja silikone? Pitajte ga koliko je "koren od broja 3"? Ili nešto lakše -koliko je 8 puta 7?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA