Teme: Branislav Radonić Brendon

"Čupaj se sama iz svojih s*anja!" Luna tražila od Marka da kaže Brendonu da prestane da je proziva, on joj sasuo sve u lice! (VIDEO)

"Celo veče me provociraš": Luna žestoko napala Brendona, a onda joj je on pomenuo Anastasiju Ražnatović (VIDEO)

Ana i David imali vrelu akciju u WC-u, u seksualne igrarije uključili i Lunu, a onda ih je obezbeđenje prekinulo! (VIDEO)

Petrući divljački tukao Brendona, šutirao ga i mlatio pesnicama, Jami pala na pod! (VIDEO)

Umesto svađe, kidanje od smeha! Zorica zgrabila Brendona, bacila ga, legla na njega, a onda su se oboje "zaglavili" između kreveta! (VIDEO)

Haos zbog kazni! Karađorđe se zeleteo na Brendona, ispolivao ga iz sve snage, ni obezbeđenje ga nije sprečilo da ga ponovo zalije! (VIDEO)

Zerina i Karađorđe se prepustili strastima, ukućani se hvatali za glavu, Bane pobeleo dok je gledao šta se dešava! (FOTO) (VIDEO)

"Glavu ću da ti razbijem!" Brendon izbacio Radu iz takta, ona mu svašta izgovorila, a onda ga gađala čašom i ispolivala! (VIDEO)

Pao prvi poljubac muškaraca u Zadruzi, obezbeđenje i ukućani se zaprepastili nakon ove scene! (VIDEO)

Lunu pitali da izabere tri muškarčine u Zadruzi, posle njene odluke svi su zanemeli (VIDEO)

Haos u Zadruzi! Dorotea i Brendon se umalo potukli, zadrugari ih razdvajali, uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

"Prsnulo mi je u oko..." Ana Korać pričala o iskustvima tokom seksa sa dečkom, a zbog jednog detalja svi su zanemeli! (VIDEO)

Skočio preko stola, pa krenuo pesnicom na njega! Bora hteo da sravni Brendona sa zemljom, ukućani jedva sprečili tuču! (VIDEO)

Rada se slomila preko kreveta, pa doživela nervni slom: Iscepala sopstvenu majicu, urlala i plakala, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

"Dečko, ja imam pi***!" Luna se žestoko posvađala sa Brendonom, spomenula Kiju, pa sve šokirala izjavom! (VIDEO)

Nakon što je dobio brutalan udarac u glavu, Brendon se vratio u Zadrugu iz bolnice, pa se otkrio svima šta ga još uvek boli (VIDEO)

Pesnicom u glavu iz sve snage! Skandal u Zadruzi, Nemanja diskvalifikovan nakon što je nasilnički nasrnuo na Brendona! (VIDEO)

"Znam šta si radila za 50 evra!" Dorotea i Brendon se stravično izvređali, uneli se jedno drugome u facu, pljuštale psovke i najužasnije reči! (VIDEO)

Brendon se uvukao u kratku suknju i mrežaste čarape, a onda je krenula predstava, nema ko se nije smejao! (VIDEO)

"Kada sam videla na šta ličim, htela sam da padnem u nesvest" Đoganijeva brutalno iskrena o svom izgledu u Zadruzi 1! (FOTO) (VIDEO)

Opšti haos u Zadruzi, leteli tanjiri! Jovica udario Brendona, njemu ispala hrana, a onda je umalo izbila žestoka tuča! (VIDEO)

Zerina dobila napad usred noći, nije mogla da diše, Miljana u panici dozivala pomoć! (VIDEO)

Zadrugar uleteo go Staniji u kupatilo, Vladimir poludeo od besa, pa mu zapretio! (VIDEO)

Brendon optužio Doroteu da se ne kupa, poručio joj da smrdi, a onda je toliko izblamirao pred svima da nije mogla da dođe sebi! (VIDEO)

"Piškiću ti po faci!" Lazar pretio Brendonu, izbila žestoka svađa, a onda su nasrnuli jedan na drugog! (VIDEO)

Jovica razbio tanjir i posekao Doroteu, umešao se Brendon, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

"Džukelo raspala!" Grebanje, udaranje pesnicama, polivanje uljem! Marija Kulić fizički nasrnula na Brendona! (VIDEO)

Zadrugar se skinuo go, skočio na sto, pa krenuo da mlati polnim organom: Ukućani ga zabezeknuto gledali! (FOTO)

Tebi je profesija da ostaješ trudna po rijalitijima! Brendon napao Miljanu u 4 ujutru, ona mu jednom rečenicom zapušila usta! (FOTO)

Skidao se go, pokazao da je bez dlake na jeziku, iz prošlog rijalitija je izašao sa slomljenom nogom, a sada ulazi u Zadrugu 2?!