≫ 

Jovana i Nataša odgovorile na crno-beli izazov i poslale snažne poruke ženama

I one su objavile crno-bele fotografije u znak podrške ženama

  • 0
Jovana Joksimović, Nataša Bekvalac Jovana i Nataša/Foto: TV Prva, Nikola Tomić

Jovana Joksimović i Nataša Bekvalac pridružile su se crno-belom izazovu koji je ovih dana aktuelan na društvenim mrežama.

Ovim žene širom sveta daju pordšku jedna drugoj, a izazov je pokrenut u cilju ideje da su sve žene jednake, da boja kože nije važna, da je svaka žena prelepa i da niko ne bi trebalo da je ubedi u suprotno.

- Kada bi žene manje osuđivale, procenjivale i ocenjivale jedna drugu, ne bi bilo jednostavno ugroziti neku od njih - poručila je Jovana za "Alo!".

Sa njom se složila i Nataša Bekvalac, koja je takođe odgovorila na izazov crno-belim slikama uz reči: "Nikad nož u leđa, uvek vetar u leđa".

- Uvek sam govorila da žena ženi ne sme i ne može da bude vuk. Svaka od nas je svoja, jedinstvena i snažna, ali moramo biti ujedinjene kada je međusobna podrška u pitanju. Crno-bele fotografije na Instagramu predstavljaju solidarnost sa žrtvama femicida uzrokovanog porodičnim nasiljem u Turskoj, ali situacija kod nas nije ništa bolja.

 
 
 
View this post on Instagram
Nikad nož u ledja...uvek vetar u ledja...🤜🤛 i zato #challengeaccepted #womensupportingwomenA post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

- Ovakve akcije služe da se skrene pažnja ljudi i upali alarm na stravičnu pojavu u društvu koja odnosi sve više ženskih života u patrijarhalnim sredinama - izjavila je Nataša.

Video: Nataša Bekvalac: Ovi koji nam piju krv ubedili su ih da postoje neka pravila. Nema pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA