Mina bacila oko na Teodorinog novog dečka? Ninu lajkuje sve objave, naročito one bez majice

Mina je otkrila da se sa Mensurom razišla zbog malog nesporazuma

  • 4
Teodora Džehverović, Nino Ćelebić, Mina Vrbaški

Foto: Instagram/teodoradzehverovic, ATA images

Nakon što se Mina Vrbaški oglasila juče, 30. jula, na svom Instagramu i poslal javno poruku hejterima da mogu da se raduju jer je raskinula sa Mensurom Ajdarpašićem, već uveliko se spekuliše i koji je razlog za krah ljubavne veze.

Po društvenim mrežama se uveliko nagađa da je Mina opasno "bacila oko" na košarkaša Nina Čelebića, koji je odnedavno u vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović.

U prilog tome govore i Minini lajkovi na skoro svakoj Ninovoj fotografiji na Intagramu, po čemu se može zaljučiti da pomno prati svaku njegovu objavu.

Todora i Mina se poznaju iz "Zadruge 1", gde su obe bile učesnice, međutim ona se o ovoj temi nije oglašavala javno do sada.

Mina se noćas uključila na lajv prenos putem društvene mreže Instagram i otkrila da je čak i blokirala svog sada bivšem dečka, Mensura.

- Tako mi je kako mi je, šta da vam kažem ljudi... Ne znam šta da vam kažem, čudno mi je, loše se osećam, u kontaktu sam, zna se šta i kako se dešava. Ima mnogo ljudi koji me pljuju. Mensur nije sa nama, kupa se trenutno, završio je trening. Ne prati me (na Instagramu) jer sam ja njega prva blokirala, to je nebitno, to ne forsiramo - rekla je Mina .

Ona je ispričala da su se razišli potpuno mirno, te da se nisu tukli ili svađali, da da je razlog nesporazum.

- Raskinuli smo zbog nekih nesporazuma... Svi koji me ne podnosite, koji me pljujete možete izaći iz lajva ja nemam nameru da se sa vama raspravljam... Pesmu radimo naravno, već je spremna, da makar obeležimo tu našu ljubav na neki način. - rekla je Mina.

Video: Mensur pesnicom napravio rupu u vratima i sve zbog priče o Tomoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA