Marinko Rokvić sa 66 godina kida kako trenira, poručili mu: "Bolji si frajer od sva 3 sina!"

Pevač je oduševio sve brigom o svom izgledu i zdravlju

  • 7
RTS, Novogodisnji koncert, Marinko Rokvić

Foto: A. Nalbantjan

Popularni pevač Marinko Rokvić (66) u sedmoj deceniji života važi za nekog ko vodi računa o svom izgledu i fizički je aktivan, pa se može pohvaliti mišićima na kojima mu mogu pozavideti mnogo mlađi muškarci.

Marinko je jedan kutak u kući pretvorio u svoj prosor za vežbanje, a na Instagram profilu objavio je niz fotografija kojima je pokazao kako vežba u kućnim uslovina.

Što zbog izgleda, tako i zbog sitacije sa korona virusom, Rokvić je naglasio da je jačanje imuniteta prioritet, te da svakodnevno trenira, pa tako svoje telo održava u top formi i radi na svom imunitetu.

- U ovom ludom vremenu korone, jačanje imuniteta je prioritet. Pored vitamina, izbalansirane ishrane, dobrog sna i fizička aktivnost je jedna od veoma bitnih stvari koje treba da uvedemo u svoju svakodnevicu. Vežbajmo i pozitivno mislimo. Jer kako zračimo, tako i privlačimo. Svesno privucimo najbolje - napisao je Marinko.

"Kad može Marinko, možemo i mi", "Svaka čast, za primer", "Bolji frajer od sva 3 sina", "Ništa od svega toga da nije takva žena kraj tebe, boginja najlepša, ona je tvoj imuni sistem", neki su od komentara ispod pevačeve objave.

Kako Marinko trenira u svojoj kući pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Još jedan komšijski nastup Nikole Rokvića: Ovaj put na repertoaru je bila Molitva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosutnjak

    31. jul 2020 | 14:41

    Sram vas bilo na ruznim komentarima. Covek je za svaku pohvalu i aplauz ovakvim nacinom zivota. Najbolje da s3 otrombolji i da kuka kao svaki drugi penzioner ispred zgrade na klupi i pljuje vlast a za istu glasa. Ovaj covek je primer i mladima i starima kako treba jedan 60-godisnjak da izgleda i zivi zdravim zivotom i ima zdrave navike. Samo napred legendo! 💪

  • Kika

    31. jul 2020 | 13:39

    Prsso načisto !

  • Rojka

    31. jul 2020 | 13:41

    Deka, hoće da bude momak, ko kad bi baba htela da bude devojka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA