Ne može da preboli raskid! Mina grca u suzama, izvinjava se Mensuru i kaže da ga voli

Kako je rekla, nakon raskida je shvatila šta je izgubila

  • 19

Mina Vrbaški iznenadila je sve storijem na svom Instagram profilu u kojem plače i obraća se bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću.

Kao što je poznato, Mina i Mensur su raskinuli, a bivša zadrugarka se očigledno kaje zbog nečega što se desilo, pa je bivšem uputila javno izvinjenje.

Ona je grcala u suzama, a nije krila da Ajdarpašića i dalje voli, te da je nakon raskida shvatila šta je izgubila i da se nada da će i on shvatiti što i ona.

- Eto, ne želim da ispadam paćenica. Jednostavno da kažem da ja tog dečka volim, da ću ga voleti, da mi je krivo, da mu se izvinjavam javno, shvatila sam šta sam izgubila. Valjda će i on shvatiti šta je izgubio, to je to - rekla je uplakana Mina.

Podsetimo, Mina i Mensur svoju ljubavnu romansu počeli su tokom učešća u Zadruzi 3, iako je njihov odnos bio turbulentan, a nakon izlaska iz rijalitija obje su isticali da je njihova veza napolju dosta stabilnija.

Međutim, ipak su raskinuli. Kako Mina plače, izvinjava se i izjavljuje ljubav Mensuru pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Zadruga Specijal: Sve rijaliti ljubavi Mine Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    2. avgust 2020 | 11:52

    Da ...da bas ste bili jedno za drugo...sta si izgubila nesreco od zene? Ponos, samopouzdanje, sebe samu si izgubila veoma rano. Ali ljudi s godinama rade na sebi i vracaju se sebi samima..jedino ti nesreco nista nisi naučila. Smučila si se vise svakome.

  • Bix

    2. avgust 2020 | 15:13

    Koja si ti paćenica Mina. Šta sebi dozvoljavaš i koliko si dno da cmizdriš za jednim Mensurom. Alo devojko za Mensurom 😂😂😂😂 urazumi se ne treba ti to ponižavanje. Opet ću reći alooooo cmizdriš za Mensurom budalo jedna 🤮

  • Рус

    2. avgust 2020 | 10:49

    To je devojčica koja je javno priznala da se bavila prostitucijom. Ok. Jasno! A da li je neko popričao sa njom posle tog priznanja? Neko od nadleznih organa neko iz neke ustanove koja se bavi pitanjem prostitucije.. pošto očigledno da roditelja "nema"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA