≫ 

Isplivala fotografija: Milica Kemez i Rasta zagrljeni, a njegova ruka tik do nezgodnog mesta

Reper i bivša zadrugarka u strasnom zagrljaju na kauču

  • 5
Milica Kemez, Stefan Đurić Rasta Foto: Nikola Tomić

Milica Kemez stekla je svoju popularnost učešćem u rijalitiju "Zadruga 3", gde je i započela svoju ljubavnu vezu sa Borom Santanom.

No, Milica je sad privukla pažnju jednom starom fotografijom na kojoj se ona nalazi u društvu popularnog repera, Stefana Đurića Raste.

Njih dvoje sede na trosedu jedno pored drugog, ali po njihovm zagrlaju mnogi su zaključilu da reper i bivša zadrugarka su baš prisni.

Ono što je zanimljivo jeste i da je Kemezova čvrsto zagrlila Đurića dok su sedeli na kauču, a Rasta je svoju ruku spustio iznad njene zadnjice. Fotografija datira još iz davne 2014. godine.

Na osnovu njihve zajedničke fotografije mnogi korisnici društvenih mreža veliko komentarišu da Milica i Rasta nisu bili samo prijatelji, već da je između njih bilo i nešto više.

Bora i MIlica su tokom učešća imali brojne žustre svađe, a kako je on odreagovao na staru fotografiju svoje devojke nije poznato, ali je sigurno da mu neće biti sve jedno.

Milica Kamez Printskrin: Instagram

Video: Rasta kupio stančinu sa pogledom na Hram

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    2. avgust 2020 | 15:51

    Ko bi reko,pa jel to ona tužna i jadna devojka,sto je imala žalosno pricu u zadruzi.svasta,ja sam stekao utisak da ne voli onu stvar

  • Johan

    2. avgust 2020 | 15:38

    Jes nezgodno jos ako je vruća guza auu

  • NS

    2. avgust 2020 | 15:29

    Jao to je ona sto je usla sa tuznom pricom o domu i kako se jadna borila da prezivi 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA