≫ 

Gagi Đogani o vezi sa Sandrom Meljničenko: Pametna, uvek se izdvajala, bila je neko ko gazi

- Raskinuli smo zbog neke gluposti - rekao je Gagi

  • 22
Gagi Đogani, Sandra Meljničenko Gagi i Sandra, Foto: Marko Jovanović, Youtube

Gagi Đogani kaže da mu je drago što je Sandra Meljničenko uspela, te da je, za nekoliko meseci koliko su bili u vezi, ostavila dobar utisak na njega.

Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci... O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe Modelsice... Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela - rekao je Gagi za emisiju Ekskluzivno.

Podsetimo, Đogani je ranije ispričao da je to bilo kada je on imao 19, a Sandra svega 14 godina.

- Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio - ispričao je u rijalitiju osnivač grupe "Fanki dži".

- Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi "Đogani fantastiko". Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem - rekao je Gagi.

- Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot "Ti si kao magija", a bila je i u spotu moje grupe za pesmu "Sutra je novi dan". Tada još nije bila članica grupe "Models" - ispričao je Đogani.

Ipak, na pitanje zadrugara kakva je supruga ruskog milijardera u krevetu, Đogani je ostao zagonetan:

- O tome ne želim da pričam pred kamerama. Ne bih da uvredim devojku tako što bih otkrivao njenu intimu.

VIDEO: Luna iznela ime i prezime Anabelinog bivšeg koji ju je navodno "pipao i molio"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA