Matora je emotivnom uspomenom uz 5 jakih reči čestitala Sanji rođendan

Bivša rijaliti učesnica proslavlja 27. rođendan

  • 10
Sanja Stankovic, Matora Foto: ATA images

Rijaliti učesnica Sanja Stanković danas, 8. avgusta, proslavlja 27. rođendan, a njena bivša emotivna partnerka Jovana Tomić Matora tim povodm uputila joj je čestitku.

Iako su Jovana i Sanja imale buran raskid tokom telefonskog poziva, dok je Tomićeva  bila u rijalitiju, izgleda da su izgladile odnos i nakon romanse ostale u prijateljskim odnosima.

Matora je na svom Instargam storiju čestitala Stankovićevoj rođendan uz fotografiju sa njihovog zajedničkog putovanja na kojoj su zagrljene.

- Srećan rođendan, moj večni prijatelju - napisala je Jovana uz objavu.

Podsetimo, Matoru je  24. jula fizički napao Sanjin bivši dečko. Nakon što je Jovana iz restorana krneula kući, on ju je izvukao iz taksija i udario joj šamar.

- Došlo je do fizičkog obračuna. Ja jesam rekla da je taj lik nebitan, opsovala sam. On je nju najviše povredio u životu, i pod adrenalinom, sam rekla svašta kad mi je Luna prenela u Zadruzi da je viđen sa Sanjom. Bilo je ružno, ne bih da pričam o tome, da me neko izvuče iz taksija i olupa - rekla je Jovana tada.

- Imala sam i problem sa jednim našim fudbalerom, pa sam rešila situaciju za 15 minuta. Mnogo je ružno da dođeš u restoran u kom ja jedem svaki dan, da me izvučeš iz taksija. Na ručku sam bila sa Šopićkom i njenom drugaricom. Nisam znala da je on u restoranu. Osećala sam se lošim - ispričala je svojevremeno.

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković Printskrin: Instagram/matora23

- Zvala sam taksi, i taman kad sam ušla, on je prišao i krenuo da me izvlači. Izvukao me za ruku, otvorio vrata od taksija, izvukao me i lupio mi šamar. Posle sam ja krenula na njega, mi smo krenuli da se koškamo. Bio je tu dečko koji jede svaki dan tu, koji je sprečio dalji incident - objasnila je tada Jovana.

Video: Matora o incidentu sa bivšim dečkom Sanje Stanković

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA