Romanina majka tvrdi: "Sigurna sam da nije kriva, da jeste ostala bi da trune u zatvoru"

Pevačicina majka kaže da se čula sa ćerkom i da joj je najvažnije što je ona ostala normalna u glavi

  • 20
Romana pevačica

Romana Panić, Foto: ATA Images

Pevačica Romana Panić je pre nekoliko dana deportovana iz Australije za Srbiju, nakon što je odslužila dve trećine svoje kaze u zatvorskoj ćeliji u Brizbejnu.

Kako su mediji pisali u jeku Romaninog hapšenja, njeni najbliži članovi su bili su šokirani, a od sramote na ulicu nisu izlazili. Sada njena majka Gordana navodno tvrdi da je sigurna da njena ćerka nije kriva za krađu.

- Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče - rekla je ona na početku razgovora za "Star".

- Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade a njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila - dodala je ona.

Gordana kaže da je sigurna u nevinost svoje ćerke i tvrdi da je Romana kriva, ostala bi u iza rešetaka.

- I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam - zaključila je pevačicina majka.

Podsetimo, Romana i njen dečko su posle hapšenja zbog pljačkanja bankomata po Brizbejnu, na sudu priznali krivicu, nakon čega je ona osuđena na 12 meseci, a on na 14 meseci zatvorske kazne.

Video: Snimili smo Romanu Panić na bankomatu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐿

    14. avgust 2020 | 10:30

    A ja veverica mislio da će majka da je izgrdi kao što je grdila dok se mrtva pijana vraćala kući.

  • Haha

    14. avgust 2020 | 11:24

    Ma jašta gospodjo , australijanci onako bez dokaza zatvaraju ljude , aj cuti zeno i ne peri je , sad ce ona u zadrugu da se pere sama , onima sto tamo salju pare cerka ce ti biti heroina , jos kad presisa , ihaaaj .

  • Ma

    14. avgust 2020 | 12:11

    Kriv bankomat sto joj nije dao pare bez obijanja.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA