≫ 

Nikolina otkrila nove detalje: Evo šta je sa vlasnicima vile i koju ukradenu stvar vraćaju Vidoju

Nikolina i Vidoje navodno su ostali bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra

  • 8
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje, Foto: Instagram/vidojeristovic

Voditeljka Nikolina i njen suprug Vidoje Ristović su pre 9 dana doživeli veliku neprijatnost, nakon što ih je vlasnik jedne vile koje su iznajmili u Kaštelu, kako oni tvrde nasilnički izbacio iz iste.

Njih dvoje su tom prilikom, kako je voditeljka ispričala, fizički napadnuti i vređani, a sve vredne stvari i neka dokumenta koja su ostala u vili, vlasnik je prisvojio, odnoso ukrao.

Nikolina i Vidoje navodno su ostali bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra. Kako nam je Nikolina nedavno ispričala, ceo slučaj prepušten je policiji koja radi na istrazi, a sada nam je voditeljka otkrila nove detalje.

Vlasnik vile i njegova supruga su privedeni, a Vidoju bi danas trebalo da bude vraćen dokument bez kog je ostao.

- Vlasnik vile je priveden koliko ja znam, to je sve što trenutno i znam o njima. Pasoš bi trebalo danas da bude vraćen - rekla je Nikolina za Telegraf JETSET.

Nikolina i Vidoje sa decom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Predzadnje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenja i zabranili im ulazak.

Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.

Video: Snimak iz luksuzne vile u noći kada su Nikolina i njen suprug Vidoje opljačkani i izbačeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika pandur

    17. avgust 2020 | 13:53

    Možda sam ja glup pa ne razumem, ali molim da mi neko objasni zašto se na letovanje nosi tolika vrednost? Satovi i nakit od 300.000€?! Čemu to?

  • Draga

    18. avgust 2020 | 09:47

    Ostali bez 300 000 eura, ma sitnica. Umrecu u od tuge. Jadni ljudi. Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA