"Ako nam Brena uđe u familiju...": Sandrina strina progovorila o svadbi, a evo i šta kaže za Viktora

- Ja im stvarno želim svu sreću ovog sveta, ako bude svadbe iduće godine, pa to će biti događaj za naš kraj. Sigurno ću i kolo da povedem - priželjkuje Budimirka

  • 7
Otvaranje restorana Viktora Živojinovića, od sinoć Viktor Živojinović i Sandra Miljaković, Foto: ATA Images

Lepa studentkinja Sandra Miljaković (26) već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Viktorom Živojinoviće (22), koga još uvek nije upoznala sa porodicom koja živi u selu Budilovina, mestu nadomak Brusa.

Pre nekoliko meseci oglašavao se njen otac Zvezdan, a sada je o Sandrinoj vezi i porodici Živojinović pričala i njena strina Velimirka.

Ona je prvo nahvalila Sandru, te ispričala da se ne stidi poslova, te da kad god dođe u svoje rodno mesto, bude prva u "borbenim" redovima za rad.

- Sandra je bila skoro. Ona je divno dete. Stvarno je posvećena porodici i ne libi se ništa da radi. Iako završava škole, ima svoje obaveze, uvek kad dođe ovde, zasuče rukave i prva je u borbenim redovima za posao - ispričala je Velimirka.

Velimirka kaže da potencijalnog zeta još uvek nisu upoznali, a kao razlog navodi to što je ili prezauzet svojim obavezama ili je stidljiv previše.

- Zeta nisam videla, iskreno da vam kažem. Možda ima svoje obaveze u Beogradu, a možda se i stidi da dođe, tek su godinu dana u vezi. Njih dvoje najbolje znaju šta je dobro za njihovu vezu i kada će porodice da se upoznaju - rekla je ona za "Svet".

Cela porodica Miljaković je radna i časna, a ne kriju ni uzbuđenje što će baš oni možda postati Brenini i Bobinu prijatelji.

- Nije što su moji, ali jako su vredni, radni, pošteni. Završili su sa berbom malina, sad rade na kupinama. Poštena i časna porodica. Ju, ako nam Brena stvarno postane porodica, pa to će da bude prelepo - dodala je Velimirka.

Sandrina strina kaže da njihovo selo do sada nije bilo toliko poznato, ali da se o istom počelo mnogo pričati zbog Sandrine i Viktorove ljubavne veze.

- Do sada naše selo nije bilo nešto naročito poznato, sad će o njemu da se priča zbog naše Sandre i njene veze sa divnim Viktorom. Ja im stvarno želim svu sreću ovog sveta, ako bude svadbe iduće godine, pa to će biti događaj za naš kraj. Sigurno ću i kolo da povedem - zaključila je.

Video: Brenina snajka se provozala u besnoj mašini vrednoj pola miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    18. avgust 2020 | 14:24

    Ja ne razumijem sto se oglasava familija.Sto oni imaju da komentarisu za medije.Kao da jedva cekaju da ih neko nesto pita.

  • Ors

    18. avgust 2020 | 14:08

    ako nije najvažnija vest lunjara, tanja ili raznatovici onda su brenini u glavnim vestima hm.

  • Johan

    18. avgust 2020 | 14:20

    E tugo moja pa jedna ista haljina na tolikim slikama sramota đabe što će Brena da joj bude svekrva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA