Emotivan prizor! Mali Željko spava sa Cecom u krevetu, pevačica svog unuka drži za ruku

Pevačica uživa, ali se i odmara sa svojim unukom Željkom

  • 10
Svetlana Ceca Raznatovic Foto: ATA Images

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uživa sa svojim unukom Željkom Ražnatovićem, a kadar njih dvoje kako spavaju zajedno raznežio je sve.

Naime, Cecu i Željka fotografisao je Veljko, koji je emotivan trenutak objavio na svom Instagram profilu. Pevačica i njen unuk spavaju zajedno u Cecinom krevetu, dok se drže za ruke.

Njihova zajednička fotografija, koju je zabeležio mladi bokser, oduševila je sve, a nema sumnje da pevačica uživa u novoj ulozi i da je maksimalno posvećena svom unuku.

Mladi Ražnatović je jednom prilikom ispričao da je Ceca vezana za svog unuka i da brine o njemu, a kako je rekao, ne mogu da joj ga "otmu iz ruke".

- Ne možemo da joj otmemo dete iz ruku. Niko, ko da je njeno! I Anastasija isto, kuka samo što beba plače noću. Kaže, ona će sačekati još malo. Ništa nije isto u kući, imate novog člana porodice, sve je njemu podređeno i svi su oko njega. Predivno je - rekao je svojevremeno Veljko.

Kako spavaju Ceca i Željko pogledajte u galeriji u nastavku teksta, kao i još neke fotografije malog Željka sa porodicom.

Video: Ceca podelila snimak kućnog vežbanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA